Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Dobjam ki az exemtől kapott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dobjam ki az exemtől kapott plüsst?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy imádom az aranyos plüss állatokat, és még az exemtől kaptam egy nagyon aranyos mackót. Közös képünk van a pólóján, de ezt le tudnám venni róla. A maci nagyon tetszik, nem szívesen válnék meg tőle, az exem iránt már nem érzek, de a maci még póló nélkül is emlékeztetni fog rá. Ezt annyira sajnálom, mert tényleg aranyos pofája van a bruminak, de tartok tőle, hogy az új párom, ha megtudná, hogy kitől van, és én ennek ellenére is megtartottam, akkor megharagudna. A fényképtől megszabadulnék, mert nem akarok rá emlékezni, csak a macit sajnálom. Az összes közös emlékünket egy dobozban a padlásra tettem, mert majd később csak jó lesz visszaemlékezni az első szerelemre, viszont mégsem szeretném, hogy a mindennapjaim részei legyenek.

Tudom, hogy gyerekesnek hat az egész, de tipikusan az a lány vagyok, aki imádja az aranyos szőrmók plüssöket. :D Ez szerintem nem is fog változni, és szégyellni való sincs benne. :)

2016. febr. 16. 13:49
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
én kibeleztem a macikat, LOL. megcsalt...
2016. febr. 22. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!