Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Dobjam ki az exemtől kapott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dobjam ki az exemtől kapott plüsst?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy imádom az aranyos plüss állatokat, és még az exemtől kaptam egy nagyon aranyos mackót. Közös képünk van a pólóján, de ezt le tudnám venni róla. A maci nagyon tetszik, nem szívesen válnék meg tőle, az exem iránt már nem érzek, de a maci még póló nélkül is emlékeztetni fog rá. Ezt annyira sajnálom, mert tényleg aranyos pofája van a bruminak, de tartok tőle, hogy az új párom, ha megtudná, hogy kitől van, és én ennek ellenére is megtartottam, akkor megharagudna. A fényképtől megszabadulnék, mert nem akarok rá emlékezni, csak a macit sajnálom. Az összes közös emlékünket egy dobozban a padlásra tettem, mert majd később csak jó lesz visszaemlékezni az első szerelemre, viszont mégsem szeretném, hogy a mindennapjaim részei legyenek.

Tudom, hogy gyerekesnek hat az egész, de tipikusan az a lány vagyok, aki imádja az aranyos szőrmók plüssöket. :D Ez szerintem nem is fog változni, és szégyellni való sincs benne. :)

2016. febr. 16. 13:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
párod nehogy kibelezze ha rájön!
2016. febr. 16. 14:04
 2/11 anonim ***** válasza:
Egek, hány éves vagy? :D Nem kell kidobni, nekem is vannak ajándékaim exektől (igaz nem sok), nincsenek útban. A következő barátaidnak pedig semmi közük ahhoz hogy mi honnan van.
2016. febr. 16. 14:04
 3/11 anonim ***** válasza:
Ne dobd ki, ha zavar a jelenléte, akkor azt is felviheted a padlásra. Úgyis egy idő után enyhülni fog a zaklatottságod iránta, s nem fog fájdalmat okozni lelkiekben a maci sem.
2016. febr. 16. 14:05
 4/11 anonim ***** válasza:

A lányom kedvenc maciját a feleségem a 2 vel előttem lévő pasijátol kapta :D

Magasról teszek rá... Az csak egy plüss..

2016. febr. 16. 14:11
 5/11 anonim ***** válasza:
Nekem is megvan a nagy plüssmacim amit az exemtől kaptam. A mostani barátom tudja, és egyáltalán nem zavarja. :) Sőt, miután mondtam, hogy imádom a parfüme illatát, fújt is rá.Szerintem egy értelmes felnőtt ember el tudja ezt fogadni. :)
2016. febr. 16. 14:18
 6/11 anonim ***** válasza:
Nekem is megvannak az exem ajándékai, nem hiszem, hogy a barátom haragudna emiatt, a plüsssel ráadásul alszom is.
2016. febr. 16. 14:36
 7/11 anonim ***** válasza:
A volt páromnak egy egész kollekció állata van a régi exektol, közöttük tőlem is. :) ebből csak egy idióta csinálna problémát.
2016. febr. 16. 15:48
 8/11 anonim ***** válasza:
A barátom ágyneműtartójában az exétől kapott nagy jegesmaci várja, hogy majd egyszer a leendő gyermekünké legyen... :D
2016. febr. 16. 15:49
 9/11 anonim ***** válasza:

Én nemigen dobok ki semmit, egyetlen olyan exem volt, akivel a közös képeket, emlékeket széttéptem és kiba$ztam, de azt okkal.

A többiek cuccaitól nem éreztem késztetést megválni.

(Az utolsó exemtől kapott plüssöm viszont eltűnt valahol, egy ideig sajnáltam is.)

2016. febr. 16. 19:54
 10/11 anonim ***** válasza:

Ha odaajandekoznad valakinek? sok gyereknek nem jut ilyen jatek se, biztos orulnenek neki, vagy egy gyermekkorhaznak ajandekozhatnad. Igy nem dobtad ki, de meg se tarzottad, es meg oromet is okoztal.

Egyebkent nem ertem miert ne tarthatnad meg. En is maig hordom az extol kapott ekszereket, orat, az unokaocsem a tole kapott szivecske parnamon szeret leginkwbb aludni, nincs ezen semmi.

2016. febr. 16. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!