Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem szűnik meg az érzés, volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szűnik meg az érzés, volt már valaki hasonló helyzetben?

Figyelt kérdés

Októberben megismerkedtem valakivel egy koncerten. Részemről első látásra vonzalom volt, külsőleg teljesen az ízlésem, és neki is tetszettem. Beszélgettünk, majd facebook-on folytattuk, megbeszéltük hogy a következőn találkozunk. Szinte rögtön megcsókolt, már a beszélgetéseink is eléggé izzottak, és nagyon működött a kémia.

Hamarosan bevallotta hogy nagyon kedvel meg imád, de nem érez olyat mert hogy "van egy lány, csak nagyon messze és őt akarja, senki mást az életben". Kicsit összetört vele. Persze attól még folytattuk a dolgokat, órákat beszélgettünk naponta, ha valami volt nekem irt, mindent megosztott velem ahogy én is vele. Az együttléteink pedig nem lehettek volna szenvedélyesebbek. Hagytam időt, hátha, mert én akkor már teljes szívemmel szerettem.

Pár hét múlva kibökte, hogy van valaki akivel össze fog jönni. Persze nem az, akit korábban emlegetett, hanem egy exe döntött úgy hogy visszatáncol, ő pedig rá rögtön mondta hogy szerelmes. Ez már sok volt. Megmondtam, hogy ne beszéljünk többet mert összetörte a szívem. Estéig tartott ki, irt, hogy hiányzom. Addig amíg nem jött vele össze "hivatalosan", továbbra is találkoztunk, bár mondtam hogy most már akkor azt a részét hanyagoljuk, de minden alkalommal ő volt az aki nem tudta visszafogni magát. A legutolsó ilyen másnapján összejött hivatalosan is a szerelmével.

Többször próbáltam elfelejteni. Ő is, gondolom. A leghosszabb ilyen próbálkozás talán egy nap volt. Valami folyton visszahajt hozzá, és ő is mondja hogy nem akar elveszteni, nem akarja hogy eltűnjek, maradjak. De egyre kevésbé bírom. Soha nem éltem még ilyet át. Nem tudok enni, nem tudok mosolyogni, legalább öt kilót fogytam, mások szerint nem vagyok önmagam. És mégis az a napom fénypontja, amikor tudunk beszélni, még mindig órákat, akármiről :'( Borzalmas ez így, és érzem hogy tönkremegyek.

Pénteken voltam koncerten. Nem azért mondom, de sokan próbálkoztak be. Valaki azóta is írogat. Rögtön mondtam, hogy részemről nem működik semmi, mert nem tudok senkire úgy nézni. Ijesztő, de nekem minden férfi meg fiú olyan, hogy akár nők is lehetnének. Egyik se érdekel. Nem akarok senki mást.

Elnézést ha hosszú lett. Ha bárki tudna tanácsot adni, hogy mit tegyek, nagyon megköszönném.

2016. febr. 15. 18:53
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
#9: Plátói, nyilván. (7-es)
2016. febr. 16. 09:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!