Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Soha nem voltam még szerelmes....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Soha nem voltam még szerelmes. Milyen az, amikor az ember szerelmes?

Figyelt kérdés
2016. febr. 14. 20:27
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ahogy a válaszokon is látszik, kétféle lehet egyszerűbben leírva. Talán a legjobb, ha kölcsönös, és talán a legrosszabb, ha egyoldalú. Remélem neked az előbbi jut, de ez a ritkább.
2016. febr. 14. 21:11
 12/18 anonim ***** válasza:
Magamon úgy veszem észre hogy megint baj van, hogy lefürdök és elfelejtem hogy szappanoztam-e.
2016. febr. 14. 21:34
 13/18 anonim ***** válasza:

Én speciel most olyan vagyok,mint aki beszívott.Ha meglátom a kiszemeltet,alig tudok egy értelmes mondatot kinyögni és hebegek-habogok.Na meg elég elfogult is vagyok vele.

22/N

2016. febr. 16. 16:26
 14/18 anonim ***** válasza:
Izgatott leszel mikor talalkoztok,erzed azokat a pillangokat a gyomrodban,"szarnyalsz" jobban teljesitesz,motival,ha nem vagytok egyutt gyakran eszedbe jut,gyakran elmosolyodsz onkentelenul.
2016. márc. 31. 13:10
 15/18 anonim ***** válasza:

Ha nem vagytok egyutt hianyzik.

Es faj ha nem koszon

2016. márc. 31. 13:14
 16/18 anonim ***** válasza:
Ne akard megtudni. Ha az leszel, azt tanácsolom, legyél ügyes, és mindent tegyél meg, hogy megszerezd. Különben nagyon fog fájni.
2016. márc. 31. 15:40
 17/18 anonim ***** válasza:
Hát ha nem vagy szép és/vagy gazdag, akkor ne akard megtudni, mert akkor csak szenvedés lesz számodra.
2016. ápr. 20. 10:04
 18/18 anonim ***** válasza:

15: az nagyon tud fájni. :( De talán azért, mert nem tudja, hogy tetszik Neked. Vagy legalább annyit, hogy szimpatikusnak találod.

17: nem a gazdagság hiánya miatt lesz szenvedés a szerelem. Ha mégis, akkor az már érdek. Szenvedés akkor lesz, ha nem szeret viszont. De még ezt is meg lehet érteni. Akkor lesz igazán szenvedés, ha a magyarázatot a visszautasítást bunkón teszi meg. VAgy ha egyszerűen nem mondod meg neki, nem tudja meg és a hiánya miatt lesz szenvedés, hogy nem adtál egy esélyt kettőtöknek.

Kérdező: amikor szerelmes vagyok, folyton rágondolok, mindig az eszembe van, mi lehet vele, mit csinálhat, ha tudok konkrét dolgot, hogy ekkor meg ekkor végez, akkor megint az eszembe van. Este is eszembe jut, úgy aludnék vele. Mindent szeretek rajta, a ruháját, a kajáját, a haját, a mindenét. Hiányzik, ha nincs velem.

Összességében, egy boldogság, ha összejön.

2016. szept. 18. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!