Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti mit tennétek a helyembe?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Balázs 91 kérdése:

Ti mit tennétek a helyembe? Többi lent.

Figyelt kérdés
Van egy nagyon kedves lány ismerősöm akit lassan 10 éve ismerek. Sok mindenen át mentünk már meg mindenről tudunk beszélni. Majdhogynem az elejétől úgy veszi az ismeretségünket hogy én vagyok a fiú testvére. Pedig nekem az első perctől kezdve bejön de bele menntem ebbe a testvéries dologba Pár éve Beszeltem is vele róla többször hogy mi lenne ha fokozatot lépnénk de akkor mondta hogy nem. Utána kicsit megromlott a kapcsolatunk,alig beszéltünk meg taliztunk ugymond el távolodtunk stb. De mostanában ujra jobb a kapcsolatunk ugymond. Az az igazság hogy azota se sikerült csajt találnom aki megfogott volna. Ha most ismét felhoznam neki szerintetek mire számíthatok?
2016. febr. 13. 23:26
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem vicceltem öcsi. Lehet, hogy le fog pipázni. :)
2016. febr. 13. 23:48
 2/4 A kérdező kommentje:
Hmm nem lennék semmi jónak az elrontója :D
2016. febr. 13. 23:52
 3/4 anonim ***** válasza:
Hozd fel neki, aztán kiderül.
2016. febr. 14. 17:12
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :) igyekszem nem elrontani az eddigi kapcsolatot ezzel :)
2016. febr. 14. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!