Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miert lehet az hogy 25 ev...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert lehet az hogy 25 ev felett kezdtem csak el jobban tetszeni a lanyoknak, noknek?

Figyelt kérdés

Volt baratnom 18-22 korom kornyeken is de nagyon vert kellett izzadnom hogy legyen.Nem is nagyon volt pozitiv visszajelzesem a noktol.Mostmeg igy 27 evesen egy-ket ev ota sokkal tobb erdeklodo akad,akar munkahelyen ,akar szorakozohelyen is sokkal konnyebben talalok part.Tobb no is volt aki egyenesen helyesnek,es ferfiasnak nevezett.

27/f

2016. febr. 13. 17:21
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Megemberesedtél :-)
2016. febr. 13. 19:38
 12/12 anonim ***** válasza:
Én nem tapasztaltam ilyet. 29 vagyok, de továbbra is alacsony és ocsmány, szóval nem csoda, hogy egy lány sem akad, aki legalább randira eljönne velem. Túl ronda vagyok a lányok szerint a párkapcsolathoz.
2016. febr. 14. 09:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!