Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csúnya fiúk csak csúnya lányoknak szoktak tetszeni?
Már megint leragadtunk a 3 éves szintnél?
Ha többre nem futja........
Ezt a sok marhaságot ugyanaz írja? Mármint a kérdésre gondolok. Van még 5-6 ugyanilyen kérdés 1 kupacban. Már unom.
De a válaszok se jobbak, ugyanazok a hülye általánosítások...
Szerintem fel kellene fogni, hogy nincs szép meg csúnya. Engem tartott már csúnyának jópár lány, de akikkel eddig jártam, azok számára én voltam a legvonzóbb férfi a világon. Ezekről a lányokról ugyanezt mondhatom el: sok barátom nem is értette, mit eszem bennük. De nekem ők voltak a No.1.
Azt szintén érdemes végiggondolni, van-e értelme csak a külseje miatt ráakaszkodni egy lányra. Mi van, ha olyan, hogy címlapra lehet tenni, közben meg tök más dolgok érdeklik és nem is lenne semmi közös témátok?
Mindenkinek azt javaslom, hogy ha meg is tetszik egy lány, fogja vissza magát, míg egy kicsit jobban meg nem ismerte. Ha jó fejnek tűnik, lehet teljes gőzre kapcsolni, de az nem történik ám meg 1 randi alatt. Jó, oké, manapság az a divat, hogy az 1. randin már nyalifali biszibaszi, de ettől még nem kötelező, főleg, ha az vesszük, hogy hülyeség.
Velem is volt már olyan, hogy 2 mondat után elküldött a lány, de ettől még nem érzem magam rosszabbnak, és a lányra se haragszom, ki tudja én mit tettem volna a helyében. (Viszont azért már küldtem el nőt a fenébe, hogy nem volt képes megmondani a szemembe, hogy nem akar tőlem semmit, hanem hazudozott mindenfélét, persze a valóságot érezni lehetett.)
Nem mondom azt, hogy nálam van az igazság, de megpróbáltam egy másféle nézőpontot nyújtani, mint amiből itt több tonnára való van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!