Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » De miért van az, hogy valakin...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

De miért van az, hogy valakin könnyen túl tudja magát tenni az ember, máson meg nem? Mi a más benne?

Figyelt kérdés

Én írtam ki ezt a kérdést: http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szerel..

Volt szebb lány is az életemben, mint ő, stb. Mi az oka, ha valaki úgy beakad? Sokan válaszoltatok, hogy nektek is volt, akit nem tudtatok elfelejteni. Miért?

2016. febr. 12. 13:56
 1/4 anonim ***** válasza:
A vonzalom erőssége a kulcs.Illetve a mellé társított "remények".
2016. febr. 12. 14:23
 2/4 anonim ***** válasza:
Kapcsolat komolyságától függ és azt itt táplált (éskapott) érzelmektől!
2016. febr. 12. 15:08
 3/4 anonim válasza:
Nekem is voltak ilyenek, ezek az érzések idővel teljesen eltompulnak, de ezekre a "szerelmekre" később is emlékszik az ember, még ha nem is volt jó a kapcsolat. Szerintem nálam azoknál a kapcsolatoknal volt ez, amikben hibáztam, túl sok volt a játszma, a manipuláció, és sérült az önérzetem, csak valahogy annyira tudatalatt, megfoghatatlanul, és kimondatlan maradt.
2016. febr. 12. 18:11
 4/4 anonim ***** válasza:

Maga a kategória megadja a választ.

Szerelem:S

Az én életemben is van ilyen ember.

2016. febr. 12. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!