Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha választani kell, mire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha választani kell, mire tennétek a voksotokat: szerelem vagy gyerekvállalás?

Figyelt kérdés

Szerelmes vagyok valakibe, nem fellángolás, nem poén, már 7 éve. Közben voltak más kapcsolataink is, de egyikünknek sem jött össze, nekem azért, mert a pasik nem gondolták komolyan, neki meg azért, mert nem akar SOHA gyereket (ez nem fog változni, 35 éves). Most nyitott előttünk az út, de nekem szegezte a kérdést: De ugye te is akarsz gyereket? Akkor nincs értelme... Én igazából nem vagyok biztos ebben a kérdésben, most még biztosan nem akarok, de nem tudom, mi lesz X év múlva, ezt nem tudhatom előre. Ez a dilemmám, együtt lenni valakivel, akit szeretek, vagy gyereket vállalni egy bizonytalan új személlyel, aki jelenleg nincs jelen, nem biztos, hogy valaha is lesz, és ha lesz is, nem fogom így szeretni.

Ti mit tennétek?

27/N

2016. febr. 4. 21:55
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a további válaszokat, nem is gondoltam, hogy ennyi gondolat érkezik, mindenkinek ment a plusz pont.

Közben találkoztunk, de nem volt semmi, csak beszélgettünk, nem akarom siettetni és elszúrni most. Amúgy ő nem egy felelőtlen gyökér, jó munkája van, a nulláról jutott idáig, ahogy én is, semmi nem volt ingyen egyikünknek sem. Az egy dolog, hogy nem volt még köztünk igazi, "hivatalos" kapcsolat eddig, de én úgy érzem, lelkileg nagyon közel állunk egymáshoz, sokat segítettünk egymásnak és támogattuk egymást az évek során.

Szerintem nála az lehet a gond, hogy az eddigi kapcsolatai mind elvárásokon alapultak - jaj legyen ez, legyen az, legyen gyerek stb, az senkit nem érdekelt, ő milyen valójában és mik a vágyai. Én elfogadom őt olyannak, amilyen, és viszont, nem véletlenül keres meg mindig ő engem. Ha nem lesz gyerek, hát nem lesz, sajnos a mai pasik - ezt az alapján mondom, amit eddig tapasztaltam - , nem az elköteleződés és a komolyság mintaképei. Volt olyan, aki közel egy év után kitalálta, hogy ja bocsi, én még mégsem akarok komoly kapcsolatot (nem együttélés, semmi kül, csak együtt töltött szabadidő), pedig az elején ezerrel bizonygatta, hogy na ő aztán nem olyan... :) Plusz a rengeteg válás, amit látok, akár gyerekkel, nem túl vonzó jövőkép. Hogyan várhatnám, hogy na majd pont most, közel a harminchoz, bekopogtat Mr. Tökéletes? Erre már nem gondolok.

Szóval egyelőre kivárok, meglátjuk, mi lesz, most több lehetőségünk lesz együtt lenni, a jövő pedig úgyis kiderül, ha nekem ezt dobta a gép, legyen így.

2016. febr. 7. 21:19
 22/22 A kérdező kommentje:
Ja és 10-es válaszoló, nagyon szép, amit írtál, sajnálom, hogy nálad így alakult, de köszönöm a biztatást! :)
2016. febr. 7. 21:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!