Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok megátkozva a szerelem terén? Hogyan emésszem meg a dolgokat?
19/L vagyok. El vagyok keseredve, nem akar semmi sem sikerülni a szerelem terén. Azzal vigasztalnak, hogy majd jön aki megbecsül és szeretni fog, de én nem úgy érzem.
Nem vagyok csúnya lány, átlagosnak mondanám magam, van kisugárzásom és szépen tudok mosolyogni, bár az utóbbi időben elfelejtettem, hogyan is kell. Nem vagyok igaz az a nő aki mindig mindenkor a legjobb formájában van,és hogy mindig tökéletes a haja és a sminke. Adok az öltözködésemr, de nem öltözök kihívóan. Nehezen megnyíló személyiség vagyok, kicsit szorongó típús vagyok, ami nem könnyít a helyzetemen. Viszont ragaszkodó vagyok. Szeretnék kicsit lazább lenni, hogy ne legyek görcsös a férfiak közelében. Nem vagyok az a szálka modell alkat, van mit fogni rajtam.
Egy barátom volt eddig (1 évvel ezelőtt ismertem meg ő 23 éves) , vele randiztam és csókoloztam először. Őt sikerült kicsit közelebb engednem magamhoz, bár így se minden téren. Jól megértettük egymást, vele tudtam a legjobban beszélgetni és nagyon sok mindent megosztottam vele. Én közbe 2 hónap után fülig beleszerettem. Neki előttem volt egy zűrős kapcsolata ezért mindig azt mondta neki hosszú idő hogy kialakuljon a szerelem. Tudta, hogy nekem ő az első, ezért nem is sietette a dolgokat, mondta, hogy fél évet is tudna várni. Én úgy láttam rajta, hogy szeret. De szeptemberben szakítottam vele az exe valamint társkeresős oldal miatt (azt mondta még előttem regisztrált be jóval).Szeptember végén szétmentünk, elején még küzdött, hogy vele maradjak de utána elengedt. Nem is tartottuk a kapcsolatott egymással. De a barátnőmtől megkérdezte, hogy hogy vagyok. Majd keresett , de még se jöttünk össze. Mert én összevoltam zavarodva, meg makacs voltam, mert féltem, hogy megint kiskanállal kell összeszedni magamat. Ő próbálkozott, de januárban elején megint összevesztünk. Most én kerestem meg a hónap közepén mert szülinapja volt. Próbálkoztam beszélgetni vele de nem igazán látszott rajta az mint régen. Pedig január elején még engem akart. Láttam egy képet egy csajjal ami kicsit félreérthető.
Tudom, hogy hibáztam. De kellett egy kis idő, hogy rájöjjek, hogy még mindig szeretem. Mit tegyek? Hogyan emésszem meg a dolgokat? nagyon padlón vagyok. csak neki tudtam megnyílni. és ismerkedni sincs kedvem miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!