Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy az istenbe' szerethet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy az istenbe' szerethet egy ilyen lányt?

Figyelt kérdés
Hogy szerethetett bele a fiú egy olyan lányba, aki nem jár bulizni, halk, visszahúzódó, nehezen nyílik meg másoknak, ezidáig még nem is volt barátja, pedig 19 éves. Mégis mivel tud megfogni egy ilyen lány egy pasit? Ezek szerint még vannak normális pasik, akik nem csak a szexre mennek? Fiúk, nektek kellene egy ilyen lány?
2016. jan. 28. 20:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
ha voltál már szerelmes akkor tudod mi történik ilyenkor. ha esetleg még nem, ajánlom hogy ne ezen az oldalon keress választ arra hogy miről szól a szerelem, mert sokan elvannak tévedve..
2016. jan. 28. 20:47
 2/12 anonim ***** válasza:
87%

Én csakis ilyen lányt tudnék szeretni. :)

De sajnos sok ilyen lányban is csalódnom kellett eddig, mikor megtudtam, hogy annak ellenére, hogy halk és visszahúzódó az illető, neki is a nagymenő izompacsirták tetszenek.

2016. jan. 28. 20:48
 3/12 anonim ***** válasza:
92%
Én inkább egy ilyen lányt választok, mint a sok kirakat-p.csát, akiken már átment a fél város.
2016. jan. 28. 20:49
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szánalmas kérdés :(
2016. jan. 28. 20:49
 5/12 anonim ***** válasza:
Én is hasonló voltam, és még vannak bennem ilyen tulajdonságok, szóval nekem nagyon be is jön egy ilyen lány.
2016. jan. 28. 20:50
 6/12 anonim ***** válasza:
94%

Hogy az istenbe' változott meg tíz év alatt ennyire a világ? Amikor én voltam 19, tapasztalataim szerint színesebb volt a fiúk és lányok egyénisége, nem csak harsány divatpi*csák és "elvan a sarokban" kisegerek voltak köztük.

29/N

2016. jan. 28. 20:56
 7/12 anonim ***** válasza:
35%
Vannak még normális lányok, akik nem ba..nak be minden hétvégén, nem ülnek rá hetente más farokra, hanem tisztességesek, visszahúzódók, csendesebbek, és szüzek? Ezerszer inkább egy ilyen lány kell, mint akikről az eleján írtam.
2016. jan. 28. 21:02
 8/12 opened paradise ***** válasza:
75%
Rohadt könnyen. Magamból kiindulva.
2016. jan. 28. 21:20
 9/12 anonim ***** válasza:
Miért az ilyen lány ,a félénkekböl lessz a cserebogár,ilyen h,lye kérdés
2016. jan. 28. 21:21
 10/12 anonim ***** válasza:
Csak nem savanyú a szőlő? :P
2016. jan. 28. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!