Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez? Mi lenne a megoldás? Tényleg szerethet?
Barátnőmmel ha együtt vagyunk hol kedves hol lekezelő és bánt.Én ezt meguntam azt leléptem az életéből.
Majd elkezdett keresni érdeklődni irántam.
És most kedves.Míg együtt voltunk mindig a veszekedés soha nem volt vagy csak alig volt ideje rám.
Jó volt mikor tök jol el voltunk sok szép emlék maradt meg ezek ellenére.Mikor számon kértem a dolgokat azt felelte h ne bántsuk egymást mind ketten hibáztunk felejtsük el a multat és a jelenre koncentráljunk.
Ugy érzem egy idióta vagyok h minden rossz ellenére szeretem őt.Néha már nem igazodok ki rajta.Alap járaton véve aranyos lány csak nem tudom néha igazi boszorkány :)
Egy: ne próbáld meg megérteni a nőket, mert ők se tudják hogy mit miért tesznek, nincs logika bennük
Kettő: minden embernek vannak szarabb pillanatai, te épp ezeket vetted magadra. Emberből vagyunk, munkahelyen is ez megy hogy más máskor leordítja a fejem, megint máskor meg kinyalja a seggem.
Könyves Kálmánnal ellentétben, "Boszorkányok pedig vannak!"
Én is ismerek egyet! :D
Első válaszolonak csak annyit hogy ok mindenkinek vannak rossz pillanatai de folyamatosa bántani a másikat az már nem ok.Meg állitja fontos vagyok neki de nyavat 10 percet nem tud szánni rám és ez folyamatosan.Ha lelépek hirtelen utánam kap.Na mind1.Soha nem fogom meg érteni őt.
Masodik válaszolonak tetszett amit írtál néha én is ugy lázom vannak boszik némelyik még übereli is :D
hú, de nagyon általánosítja a nőket az 1-es. gondolom tele van nőkkel, azért eszi itt a fene mindig. sokat tudhat róluk.
te meg barátom "azt" tanulj meg írni.
tele van barátnőkkel: az hogy mennyi barátnőm volt, nem tartozik rád, a kérdés sem ez volt
azért eszi itt a fene mindig: úgy emlékszem nem töltöttem ki fórum-jelenléti ívet, hogy mikor meddig voltam itt, akkor mi a fäsz közöd van ahhoz én mikor kinek mit írok? Még nem is kötekedtem a kérdezővel se akkor mit ugatsz idegeneknek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!