Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerethet még? Újra egy pár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerethet még? Újra egy pár lehetünk? Mennyi időt kell addni ilyenkor?

Figyelt kérdés

Volt párommal szét mentünk.

Én kb 1 honapig felszívodtam.

Ő el kezdett keresni engem írt.

Most ujra beszélgetünk.

Tudja h szeretem és szeretném ujra kezdeni.Mondtam neki h gondolja át nyugodtan a dolgot és írjon ha jutott valamire.Meg ha ez idő alatt szeretne dumálgatni én itt vagyok.

Most sokat betegeskedik néha ugy érzem ha nem mennek jol a dolgai v padlon van akkor létezem neki csak.

Most egész jol el beszélgetünk .

Nincs tul fényesen lelkileg se sajna.

Szeretem őt nagyon

És hiányzik is.

2015. dec. 18. 13:01
 1/2 anonim ***** válasza:
Ezt tőle kérdezd meg szerintem. Valószínűleg úgy lesz a legjobb. Beszéljétek meg, hogy kinek mi a további elképzelése, tudnátok-e még egy esélyt adni a másiknak és vannak-e feltételek. Ha igen, akkor mik. Ha ő is szeret és te is, és képesek vagytok megbocsátani és változtatni azon ami miatt végülis szétmentetek, akkor még lehet esélyetek. Különben nem tudom van-e értelme. Nem az idő számít. A tettek számítanak. Ha akarsz valamit, hozd fel a témát és beszéljétek meg normálisan. Találkozzatok és személyesen inkább, úgy jobban érződnek a dolgok.. testbeszéd, hangsúly, viselkedés, stb. Sok szerencsét hozzá.
2015. dec. 18. 13:18
 2/2 A kérdező kommentje:

Ő azt mondta felejtsük el a multat mind ketten hibáztunk.Azért mondta legyünk csak barátok mert ugy nem bántana.Ünnepek elött probáltam talit kérni de lerázott.

Egyrészt ezért is lett vége alig foglakozott velem.Adtam gondolkodási időt neki máig semmi válasz.Most ugy vagyunk h beszélgetünk néha azt ennyi.

2016. jan. 5. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!