Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? A baratommal 1,5éve vagyunk együtt, elég bonyolult a kapcsolatunk.
A szülei nem fogadnak el igy titokban jarunk ennyi ideje, nem is ez a baj hanem hogy úgy érzem hogy kezd eltávolodni tőlem és hogy nem annyi időt akar velem lenni mint előtte,ráadásul nagyon féltékemy vagyok és mindem apróságon kiborulok és neki esek. Sokszor nem ért meg és nagyon bunko és akaratos viselkedése van de ennek ellenére nagyon szeretem és nem akarom elveszíteni.
Azt mondja szeret, de mégsem azt latom néha miért van ez? Most szeret vagy nem?
20/L
Én és a barátom között is 4 év van. Esetleg próbáld vele megbeszélni, hogy megtudjátok együtt oldani a szülők nem tetszését. Albérlet? Közös gyűjtés majd elköltözés? Ha valóban komolyan gondolja a kapcsolatot, akkor meglehet vele beszélni. 24 évesen már érettnek kéne lennie, és nem a szüleire bízni a választást, szerintem.
Még mindig nem értem, miért ne fogadhatnának el téged. És a barátodnak pedig felkéne vállalni, hogy kit szeret :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!