Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom szakított velem, de én szeretném támogatni és együtt lenni vele. Mit csináljak?
vannak problémái az itallal és a drogokkal is, nagyon sokszor nem tiszta és múlthéten azt mondta nekem hogy én sokkal jobb embert érdemlek nála stb... és ezért szakít velem. Azóta többször próbáltam hívni, de nem veszi fel... személyesen is elmentem hozzá, de nem enged be...
mit csináljak ?
bocsi, de nem felejtem el, mert szeretem!
kérem normális válaszokat írjatok.
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat, főleg azt ami értelmes volt és nagyon sajnálom hogy ez az oldal ilyen mély színvonallal rendelkezik, hogy semmit nem érő válaszok tömkelege érkezik egy kérdésre...
Kedves utolsó igen eléggé empatikus vagyok és lehet hogy naiv is és szeretnék neked gratulálni hogy elolvastad Dr. Csernus Imre könyveit és már egyből mindent tudsz az emberekről, tényleg had gratuláljak!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!