Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Barátom szakított velem, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátom szakított velem, de én szeretném támogatni és együtt lenni vele. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

vannak problémái az itallal és a drogokkal is, nagyon sokszor nem tiszta és múlthéten azt mondta nekem hogy én sokkal jobb embert érdemlek nála stb... és ezért szakít velem. Azóta többször próbáltam hívni, de nem veszi fel... személyesen is elmentem hozzá, de nem enged be...

mit csináljak ?

2014. jún. 4. 23:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

lehet, hogy azzal támogatod, ha most egy ideig nem keresed és hagysz neki időt.

az is lehet, hogy ő fog keresni, ha túlteszi magát ezeken a problémákon. bár feltétezem, ehhez nagy erők kellenek, és te is szeretnél neki segíteni, hogy semmiképp se tegye tönkre magát végleg..

mégis azt mondom, minimum egy hétig szerintem hagyd, de ez attól is függ, mennyit voltatok együtt általában. lehet, hogy az egy hét is kevés.

persze a helyedben én is aggódnék, úgyhogy ha van közös barát, ismerős, akitől tudsz érdeklődni, én rajta keresztül "vigyáznék" rá,aztán újra keresném személyesen is.

2014. jún. 4. 23:57
 12/13 anonim ***** válasza:
van amit az ember csak egymaga gyűrhet le
2014. jún. 4. 23:59
 13/13 anonim ***** válasza:
Nehéz helyzet. Az, hogy "te jobbat érdemelsz nálam" nekem is furcsán hangzik kicsit. Próbálkozhatsz még elérni, esetleg közös ismerősökkel beszélni, ilyesmi, de ha tényleg nem akar már veled lenni, akkor sajnos nincs mit tenni. Lehet, hogy tényleg túl kéne tenned magad rajta. Sajnálom. Azért ha van valami fejlemény megírhatnád, érdekelne és drukkolok neked. :)
2014. jún. 5. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!