Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/14 anonim válasza:
Nem mond hülyeséget a #10-es. Amíg Született feleségekből, Szex és New Yorkból, Twilightból, szürkeötvenből, és ehhez hasonló szennyekből táplálkoznak "érzelmileg" a mai nők, addig szerintem totál jogtalan a lepontozás részükről, és totál jogtalan akármilyen érzelmekről, szerelemről, romantikáról, és minden egyéb néphülyítésről sóvárogniuk. De ti tudjátok, csajok... nehéz lehet az igazság emésztése.
12/14 anonim válasza:
Akik annyira hadakoznak, azoknak azt kívánom, hogy egyszer életükben tapasztalják meg, milyen érzés a valódi szerelem, nem a fellángolás, nem a vágy. Addig úgysem fogják megérteni, amíg nem élik át.
13/14 anonim válasza:
#12-es Én nem szeretném átélni több okból sem. Pl. alapból nem szeretek függeni valakitől, sem érzelmileg, sem más téren, mert az valamilyen szinten gyengeség szerintem és könnyen sebezhetővé tehet. Egyébként meg az olyan nagy szerelmek amiről írtál, általában még nagyobb pofára esésekkel szoktak végződni az esetek 90%-ában.
14/14 anonim válasza:
állítólag az egymáshoz való alkalmazkodást segíti(főleg az utód miatt), ezért is van, hogy nem veszünk észre olyan dolgokat amik később szakításhoz vezetnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!