Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a szerelemnek mi értelme van? Jó vagy rossz, hogy létezik?
Figyelt kérdés
2015. febr. 22. 22:06
1/10 anonim válasza:
Amikor viszont szeretve vagy, akkor jó.
2/10 anonim válasza:
Pozitívum:
- Kihalnánk nélküle
- Ha összejönnek a dolgok jó
Negatívum:
- Minden más
4/10 anonim válasza:
Kitalálom. 18 éves fiú vagy és elhagyott a barátnőd.
5/10 anonim válasza:
biztosabb körülményeket biztosít a szaporodás effektivitása szempontjából
de nem gondolom, hogy elengedhetetlen fajunk fennmaradása szempontjából a jelen szinten
hogy jó e? objektíve, ez amolyan élet nagy kérdése szubjektíve, én élvezem
(nyilván mások is)
7/10 A kérdező kommentje:
Lány vagyok, már régen elmúltam 18 és nem hagyott el (éppen) senki. Szóval nem talált.
2015. febr. 22. 22:28
8/10 anonim válasza:
A szerelem megkönnyíti, hogy a fiúk a lányok szájába lógassák....
Te talán nem így látod?
9/10 anonim válasza:
Evolúciós vívmány. A szaporodást segíti elő, de egyébként más szerepe nincs. Még az állati időszakból maradt meg a dolog és szerintem rossz, hogy még létezik.
10/10 anonim válasza:
Szerintem jó dolog, boldogságérzetet kelt, törődnek veled, és te is törődsz.. Viszont fáj ha elmúlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!