Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak! Nektek mennyi időbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Nektek mennyi időbe tellett az eddigi párjaitok hibáit tényleg meglátni? Kellett hozzá valami, ami kihozza vagy az idő mulása döbbentett rá? Volt, hogy mások hamarabb is látták már, amit ti nem?

Figyelt kérdés
2016. jan. 18. 09:54
 1/3 anonim ***** válasza:

Amíg nem költözöl valakivel össze addig bármilyen rossz tulajdonságot el lehet fedni. Sajnos megy a színészkedés ezerrel a kapcsolatok elején, de napi 24 órában ezt lehetetlen csinálni.....előbb vagy utóbb kiesik a szög a zsákból.

37F

2016. jan. 18. 10:12
 2/3 A kérdező kommentje:
és ilyenkor nem csalodtok ? mostanában gondolkozom ezen, hogy vajon hány százaléka a férfiaknak titkolhatja ezt az ismerősök elől vagy akár maga előtt is ,hogy csalodik a másikban. illetve azt is érdekes lenne tudni, vajon hány százaléka az embereknek csalodik a másikban összeköltözve.
2016. jan. 18. 10:25
 3/3 anonim ***** válasza:

Össze kell költözni minél előbb.

Nekem nem az okozott problémát hogy meglássam a rossz tulajdonságait, mert türelmes ember révén tudtam tolerálni azokat. Aztán ahogy eltűnt a rózsaszín köd, teltek az évek, egyre több olyan dolog jött elő ami taszít egy emberben, és egyre kevesebb maradt ami vonz. Ő sajnos nem volt képes megváltozni hiába volt tudatában rossz tulajdonságainak. Egyszer csak átbillent a mérleg és azon kaptam magam nincsen benne semmi ami tettszene, sőtt emberileg sem tudom értékelni. Betelt a pohár és megtettem a szükséges lépést....

2016. jan. 18. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!