Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nagyon meglátni Horvátországon...

Nagyon meglátni Horvátországon (nemcsak a tengerparton), hogy háború volt 15-20 éve?

Figyelt kérdés

2013. febr. 18. 10:49
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát én jártam ott átutazóban egy olyan városban, amiben a házak fala csupa lyuk volt, mert azok voltak a lövések nyomai. De már ne kérdezd a nevét, mert nem tudom. Zágrábban, meg a többi városban ahol voltunk én nem láttam, hogy látszott volna, legalábbis nem emlékszem, már nem is mostanság volt. a tengerparton sem láttam nyomait. Nagyon szép a tengerpartja.
2013. febr. 18. 10:54
 2/5 anonim ***** válasza:
Pár éve még a tengerparton is láttam teljesen szétlőtt üdülőközpontot, városban ház nélküli utcai falat. Ez olyan 4-5 éve volt. Lehet, azóta már rendbe hozták. Ha utazás miatt kérdezed, ez ne vegye kedved, mert azért egészében nagyon takaros minden.
2013. febr. 18. 11:13
 3/5 anonim ***** válasza:
Én már régebben voltam, de a lyukasfalú házakon kívül nem nagyon emlékszek ilyenekre, de voltak néhol lepukkant épületek, de nem tudom az azért volt-e olyan.
2013. febr. 18. 11:16
 4/5 A kérdező kommentje:
Budapesten is vannak golyólyukas házak. Pl. Báthory utca
2013. febr. 18. 11:24
 5/5 anonim válasza:
Pár éve (kb. 2007-ben) egy kisvárosban voltunk Horvátországban,és ott láttunk egy szétlőtt falú,félig leégett házat. De azóta már kb 12 másik tengerparti horvát városban voltunk,és egyet sem láttunk! Nagyon takaros,tiszta és rendezett ott minden! Az utcákon egy eldobott szemetet sem lehet látni...
2013. márc. 27. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!