Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért vonzódok jobban a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voyager24 kérdése:

Miért vonzódok jobban a hetero pasikhoz?

Figyelt kérdés
Három évvel ezelőtt szerelmes lettem egy heteró srácba,3 évembe telt elengedni, sokszor voltam depressziós. Közben más munka területen helyezkedtem el. Idén sikerült elengedni. Most kezdtem új munkahelyen és megint beleszerettem első látásra egy hetero munkatársamba.Másfél hete ismerem de megint minden tünet fen áll. Ha meglátom izzad a tenyerem, pillangók repkednek a gyomromban, szabálytalan sziverés melyet a gyomromban érzek, összefüggéstelenül dadogok, nem tudok koncentrálni amire kellene. A múltkor ellenőrizett,annyira belehajolt a munkámba hogy szinte hozzá ért az arcával az arcomhoz, éreztem a leheletét az arcomon. Tegnap véletlenül hozzá ért a kezemhez. Fel kellene mondanom vagy másik műszakba mennem. Ha nem látom akkor is szenvedek de ha látom akkor is, tudom hogy semmi esélyem sincs. Mit tegyek ? Retardált válaszokra nem vagyok kíváncsi.

2016. jan. 17. 00:17
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod, sokat segítettél.
2016. jan. 17. 10:17
 12/13 anonim válasza:
Ismerkedj planerromeon vagy bar hol olyan melegekkel akik bejonnek es kesz ne heterokkal foglalkozz ha meleg vagy
2016. jan. 17. 10:34
 13/13 A kérdező kommentje:
Az általad említett ismerkedő oldal egy nagy szar, de köszi az ötletet (saját tapasztalat)
2016. jan. 17. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!