Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Általában hány évig szoktak jok lenni a párkaocsolataid? Kb- mikortol kezdenek romlani?
Nekem eddig 3 év óta töretlen happy minden.
Ha mindig tesztek a kapcsolatért, mind a ketten, akkor nem kezd el romlani!
Én úgy vagyok vele,hogy egy darabig mindent (majdnem mindent amit csak tudok) megteszek,hogy jó legyen a kapcsolat.Persze nem teszek le a saját igényeimről.
Viszont ha látom,hogy a másik fél egészen másban van,nem igazán tesz semmit leteszek erről.Nekem eddig 2 éves kapcsolataim voltak.Különben hamar eldöntöm érdemes-e folytatni vagy nem,és majdnem egyből lépek,ha kiszeretnék szállni.
még nem fordult elő ilyen.
volt egy barátom akivel pár hónapot jártunk, mindketten éreztük,hogy ez nem az igazi. volt akinél pár randi után mondtam,hogy elég,nem illünk össze, nem tudnám szeretni.
a mostani párommal már az első randitól kezdve nem volt kérdés,hogy hosszútávra tervezünk. de teszünk is érte
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!