Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Általában hány év együttélés után unnak rá az emberek a párjaikra?
Vannak trükkök,praktikák,hogy hogy ne laposodjon el a kapcsolat,de én abban hiszek,hogy az ember eredendően nem monogám.Kapcsolatfüggő,hogy mikor unnak rá a felek egymásra,de max pár éven belül tuti bekövetkezik.
Én azt vallom,hogy ha valaki mellett már nem érzem jól magam,már nem visz előrébb a kapcsolat,akkor szakítani kell.Csak így lehet fejlődni,nem megrekedni abban,ami már csak visszahúz/nem mozdít előrébb.Csak sok ember fél ezt a lépést megtenni,mert ott vannak a gyerekek,közös anyagiak stb.Pedig külön lenni még mindig jobb,mint egy rossz kapcsolatban.
Bár fiatal vagyok,így saját tapasztalatból nem beszélhetek,mert a leghosszabb kapcsolatom is "csak" 2 éves volt,de ettől még ez a véleményem.
20L
A 7év az nálunk is meg volt......szét is mentünk 1 hónapra.
Ha odafigyeltek egymásra és működik a kémia, akkor soha nem laposodik el egy kapcsolat....de ha STATUS QUO felbomlik akkor borul a bili. Szerencsére mi tudtuk mi a probléma és habár nehezen is, de rászántuk magunkat a váltásra....ami egyszer működött ahhoz érdemes visszanyúlni és tovább fejleszteni, ez nálunk is bejött.
37F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!