Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Akar valamit az extől vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akar valamit az extől vagy csak túl féltékeny vagyok?

Figyelt kérdés
A párom 23 éves van egy 4 éves kisfia. 5 hónapja van velem akkor ment külön 8 év után az exétől akitől van a gyerek. Eleinte durva volt vele, utálta szinte. Mostanság mióta precízen viszi a gyereket magához havi 2 alkalommal azóta a párom kedves vele és szoktak telefonon is beszélni általában előttem, de gondolom van mikor nem csak előttem ha épp nem vagyok vele. Féltékeny vagyok nagyon, a párom tudja is, de azt mondta nem akar tőle semmit már, csak is a gyerek miatt értekeznek, vagy a cucca miatt ami ott maradt és kellene nekünk még. A pasi nem szívódik velem sem, engem is tisztel, nem beszél rólam rossz hangnemben, örül hogy nevelem a gyerekét, és megmondta, hogy ő se akar már semmit a páromtól lezárták azt. Neki is van élettársa már. Viszont bármennyire is de engem idegesít mikor telefonon beszélnek mintha a párom éledne olyankor, de ha megkérdezem akkor felkapja a vizet hogy velem van és velem is akar maradni ne féltékenykedjek már ennyire ok nélkül. Szerintetek érdemes félnem hogy bekavar valamikor még az exe vagy már nem? Én sokszor azt gondolom hogy még fáj neki és már megbánta, hogy elhagyta, de mikor ezt mondom neki rögtön lekiabál, hogy nem bánt ő meg semmit mikor engem választott és szeret. véleményetek? van okom aggódni?

2016. jan. 13. 17:25
 1/8 anonim ***** válasza:

Figyeld meg, hogy ezzel a féltékenykedéssel ki fogja, valszeg elég hamar, tönkretenni a kapcsolatot? Nem a pasi, nem a barátnőd, TE. Nagyon jó úton haladsz felé.

Ahelyett, hogy örülnél, hogy olyan civilizált nével vagy, aki képes normális emberi viszonyt fenntartani a gyereke apjával. Jobb lenne, ha balhéznának, hogy szegény gyerek is jól megszívja?

A leírás alapján teljesen ok nélkül kombinálsz.. ha nem állsz le, hamar elege lesz belőled a barátnődnek, ráadásul teljes joggal. Ha meg nem változtatsz a hozzáállásodon, akkor ha van egy kis esze, nem marad együtt egy ilyen emberrel, mint te.

2016. jan. 13. 17:54
 2/8 anonim ***** válasza:
Van egy kozos gyermekuk.Muszaj tartaniuk a kapcsolatot. Sajnos ezt neked meg kell szoknod. Azt hogy van e okod feltekenynek lenni innen ismeretlenul nagyon nehez megmondani. Te ismered a parod,gesztusait arckifejezeset..stb.
2016. jan. 13. 17:55
 3/8 anonim ***** válasza:

Addig fogod csesztetni míg kirúg, és keres egy harmadikat!

A férje volt, és kénytelen jó viszonyt tartani vele a gyerek miatt!

Szívesebben hallgatnád ha köcsögözné állandóan?

2016. jan. 13. 17:58
 4/8 anonim ***** válasza:

De ettől még bárki bármikor lefeküdhet az exével.

Nem tudod kizárni. De a fejedből igen!

2016. jan. 13. 17:59
 5/8 A kérdező kommentje:
azt mondta betegesen féltékeny vagyok a semmire :/
2016. jan. 13. 18:00
 6/8 anonim ***** válasza:
Most nézem. 15 évesen nemigen tudta mit csinál.
2016. jan. 13. 18:01
 7/8 anonim ***** válasza:
#5 - igaza is van.
2016. jan. 13. 18:10
 8/8 anonim ***** válasza:
"azt mondta betegesen féltékeny vagyok a semmire" - igaza van, és ha nem tudod fékezni magad, akkor nagyon gyorsan meg fogja unni a vádaskodásodat. A féltékenység egy jó kapcsolatot is nagyon gyorsan tönkre tud tenni...
2016. jan. 13. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!