Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan definiálod az Igazit? Keresed-e? Egy van-e? Ha találkoztál már vele, mi történt? Minden élethelyzetben kilépnél miatta egy kapcsolatbol vagy sem?
Életemben eddig 3 igazi volt, mindhármat elcsesztem...
1. 21 éves koromban nagyon szép, nagyon kedves csaj, nagyon egy hullámhosszon voltunk, totálisan el tudtam képzelni vele az egész életemet, igaz még ma is eltudnám... csak választás elé állított, hogy vagy ő, vagy a fű, én pedig rosszul választottam.
2. 25 éves koromban nagyon szép, inteligens lány, nagyon jól alakultak a dolgok, de egy rokonától kapott egy lehetőséget és kiment USA-ba, aztán úgy döntött ottmarad...
3. 31 évesen akkor csúnyának láttam, elhízott, furcsa arcú, nagyon inteligens és kedves lány, nagyon jó barátok voltunk/vagyunk, mikor lehetőségem lett volna összejönni vele, szégyelltem, mert csúnyának tartottam, nem jöttünk össze, fél év múlva újra rákérdezett, hogy lesz e több, én éppen beteg voltam, olyan betegség ami totálisan lecsökkentette a libidómat és a világon minden nő közömbös volt számomra... összejött egy nagyon jó baráttal, én kimentem dolgozni külföldre, meggyógyultam, és szépen lassan rájöttem, hogy utoljára életemben akkor voltam és csak akkor vagyok a boldogság közelében, ha a közelemben van...
Nem tudom, hogy ő hogyan érez, nem akarom kellemetlen helyzetbe hozni, így nem mondhatom el neki... mégha a barátságom rá is menne a sráccal az nem érdekelne, de ha ő boldog, nem akarok bekavarni neki... inkább szenvedek... Ja és már nem látom csúnyának, már nagyon régóta őt látom a legszebbnek és mindenki mást őhozzá mérek...
35/f...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!