Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van köztetek olyan, aki újra a régi párjával van, és most jobb a kapcsolat?
4 év együttlét után szakítottunk. Pontosabban ő velem. 2 évig voltunk külön, ezen idő alatt nem is beszéltünk. Majd megtört a jég, tisztáztuk a dolgokat. Lassan megint 4 éve együtt, már a férjem.
A szakításunk oka, hogy nem voltunk elég felnőttek a kapcsolathoz. Én tanultam ő dolgozott. Diákként nem értettem meg miért nem lehetünk eleget együtt. Az én problémám a munkabeosztása volt. Ő ezt nem tudta kezelni, mindemellett fel sem tűnt neki, hogy sokszor más véleménye fontosabb az enyémnél. És persze még sok csipli-csupli apróság, amin ma már mosolygunk, hogy akkor nem tudtunk megegyezni.
A mai napig azt mondom, hogy nekünk kellett az a 2 év külön. Én ugyanúgy az ő szakmájában tudtam elhelyezkedni. Így már belelátok. Ő pedig képes mostmár engem előtérbe helyezni és nem a barátokat.
Felnőttünk, megértünk egy normális komoly kapcsolatra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!