Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan alakítsam a reakcióim...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan alakítsam a reakcióim az alábbiak fényében? (N)

Figyelt kérdés

Van barátom, nagyon szeret. Pontosan tudom róla, hogy imádja a karakán, "kemény lányokat". Én karakánféle vagyok, ő engem annak tart. Részben kemény lány is vagyok, de nem az a bunkó, vagány fajta, csak nem hisztizek, jobbára erős vagyok lelkileg-testileg.

Szerintetek jobban teszem ha az érzékeny oldalamat nem domborítom előtte? Eddig azt is domborítottam. Ha az ilyen lányok nagyon az esete, akkor fogjam vissza az ellágyulást, kezeljem hidegen, amit amúgy elpuhulással kezelnék?

Mondok egy példát, ha ugrik egy randi, akkor csalódott vagyok, de ezt nem dörgölöm az orra alá. De volt olyan egyszer, hogy nagyon ironikusan, gyakorlatilag teljes lesza*ással reagáltam, és nevetett azon. Pont azért reagáltam így, mert palástoltam a csalódottságot.

Alapvetően nem mutatom ki a "másik oldalamat", de vannak speckó szituk, amikor szeretnék puhán, esendően reagálni. Eddig mindig magamat adtam, és ha olyan kedvem volt, akkor puhán és esendően reagáltam. De lehet az neki titkon nem tetszik. :P

20/N, még ha gyerekes kérdés is. :D

2016. jan. 5. 22:49
 1/10 opened paradise ***** válasza:
Nem jó,ha megjátszod magad,hosszútávon nem egészséges. Ő nem ismer meg igazán,te meg meg fogod ezt unni.
2016. jan. 5. 22:52
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem titkolnám előle, hogy van ilyen oldalad is. Alapvetően ettől még a személyiséged erős marad, de emberből vagy, lehetnek neked is "gyenge" pillanataid, ettől nem leszel kevésbé karakán vagy más ember, mint alapjáraton. Szeret, ne aggódj, ezzel együtt szeret. Hisz nem arról van szó, hogy megjátszod magad, csupán néha vannak szituációk, hogy az ember szeret elgyengülni, ezzel az égvilágon semmi baj nincs.
2016. jan. 5. 22:55
 3/10 Kenzo Tenma ***** válasza:
Mérd fel mindig az adott helyzetet és úgy reagálj ahogy a legjobbnak érzed. Persze sokszor a legjobbnak érzett reakció sem tetszik a másik félnek, de mást nem igazán tudok mondani.
2016. jan. 5. 22:59
 4/10 anonim ***** válasza:
20%
Add magad, és amíg a hátadat jól és rendszeresen homorítod neki, nem lesznek gondok. :)
2016. jan. 5. 22:59
 5/10 A kérdező kommentje:
Szex terét nem kell idekeverni, nekünk azt a csiga jellemzi. :DDDD
2016. jan. 5. 23:01
 6/10 anonim ***** válasza:
Azt hittem a pók meg a hálója...:D
2016. jan. 5. 23:02
 7/10 A kérdező kommentje:
Vagy a csiga se. :'( A nagy semmi jellemzi! :'D De ez enmt artozik ide! :P
2016. jan. 5. 23:02
 8/10 anonim ***** válasza:

Mindig magadat add,bármilyen reakció is ez.

Ha ez neki nem tetszik,akkor nem szeret,vagy nem vagytok egymásnak valók.

2016. jan. 5. 23:08
 9/10 Költőnő? ***** válasza:
a gyengébbik oldalad is te vagy. Ha őszinte kapcsolatot akarsz, ne viselj álarcot.
2016. jan. 6. 06:31
 10/10 anonim ***** válasza:
Okos lánynak tűnsz, szerintem legbelül te is tudod a választ. Mindig legyél őszinte, és ne játszd meg magad. Én biztos értékelném, ha néha picit kiakadnál egy nem sikerült randi miatt, mert ezzel is azt jeleznéd felém, hogy szeretsz, fontos vagyok neked. :) 28F
2016. jan. 6. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!