Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan alakítsam a szerepjáték történetét?
Figyelt kérdés
A feleségemnek vettem egy szexi fekete csipke miniruhát, amit még nem adtam oda.
Valami szerepjátékot szeretnék hozzá kitalálni, amiben segítségeteket kérném.
Egyenlőre annyi jutott eszembe, hogy hagynék neki egy levelet Top Secret felirattal, amiben leírnám, hogy neki, mint titkos ügynöknek fontos feladata van, el kell csábítania egy olasz maffiavezért (ez lennék én), melyhez az öltözékét itt és itt találja (elrejteném a ruhát és egy magassarkút valahol). Még pezsgőre meg eperre gondoltam a történetben, illetve hogy én mondjuk öltönyben várhatnám.
Nem játszottunk még ilyet, van ötletetek, hogy mit lehet még ebbe kitalálni?
2012. máj. 12. 23:28
1/4 anonim válasza:
Van pár adatunk Don Kuróról (ez lennél te): imádja a pezsgőt és a gyengéje az eper, itt és itt kéne vele találkoznia ekkor és ekkor, lepje meg! Legyen kreatív, mert a küldetés érdekében minimum 24 órára ki kell vonnunk az információáramlásból.
2/4 anonim válasza:
és akkor még alá rejtélyesen körbeírhatnád a házatok egyik zugát, hogy gondolkodnia kelljen, hol is van a ruha...és azon egy újjabb levél, hogy vegye le a cipőjét... és újjabb relytéjes helyzín, a magassarkúval... majd megszólal a zene a hálóból, ő követi a hangot, és persze ott vagy te öltönyben, meg az eper és a pezsgő... valahogy így, de persze alakítsd képzeleted szerint!!!! édes ötlet, biztos örül majd!!! =)
3/4 A kérdező kommentje:
ezek nagyon jók, köszi :)
2012. máj. 13. 00:29
4/4 anonim válasza:
ez tetszik..kipróbálom én is a párommal. Bár kicsit átalakítom a sztorit, mert én vagyok a lány :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!