Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért tükrözi egy ember...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tükrözi egy ember jellemét az, hogy nem szereti a gyerekeket? Miért ez az ok arra, hogy nem jönnétek vele össze?

Figyelt kérdés

Olvastam itt egy kérdésben pár embertől, hogy neki nem is az a kizáró ok, hogy nem akar a nő gyereket, hanem hogyha nem szereti őket, akkor rossz ember és gonosz.

Én utálom a gyerekeket, irritálnak. Viszont az állatokat imádom, állatvédőként tevékenykedem szabadidőmben, vagy egy menhelyről hozott kutyám is. Én egyszerűen nem vágyom gyerekre, nem látom őket cukinak, és édesnek, csak nyálasnak és hangosnak. A kutyám is nyálas, de mégis teljesen más érzést vált ki belőlem, mint egy gyerek. Épp ezért nem is vágyom rá. Egyáltalán.

Sőt, valójában az embereket nem szeretem, úgy általában, hisz a sok borzalomról az ember tehet. Természetesen léteznek kivételek, és különbséget teszek ember és ember között, de alapesetben gonosznak tartom az embereket, nem szeretek idegenek között lenni. Gondolom ez is egy oka annak, hogy a gyerekeket sem szeretem.

De nem értem, hogy miért kell ebben mérni valaki értékét? Úgy gondolom, hogy az az alap dolog, a társadalmi elvárás, hogy valaki szeresse az embereket, odalegyen a gyerekekért, de a legtöbb ember semmibe nézi az állatokat, és szenvedésnek teszi ki őket. Még azok is, akikről azt gondolná az ember, hogy jó emberek.

Én abban mérem egy ember értékét, hogy az állatokat mennyire szereti, azokkal hogy bánik, nem pedig abban, hogy egy emberi lényt, akár egy gyereket is, szeret-e vagy sem. Ha bánt, az más kérdés, de szeretni és akarni nem elítélendő és nem rossz tulajdonságra utal.

2016. jan. 5. 12:34
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Tiszta XD És aki nem szereti a gyereket, az nem szereti a tiszta lelket és szépséget? :D Akkor a kutya mi te okostóni? Az talán romlott? :D Szerintem tisztább a kutyák lelke mint az újszülötté. Na, én az övékét értékelem mindennél többre.
2016. jan. 5. 19:14
 22/28 anonim ***** válasza:
55%
A kutya az ösztönlény, te fatojás. Az ember meg tudattal rendelkező lény. Égsz, mi? :D
2016. jan. 5. 19:19
 23/28 anonim ***** válasza:

Ők abban mérnek másokat, hogy mennyire szeretik a gyerekeket. Te abban, hogy mennyire szeretik az állatokat.

Tehát tulajdonképpen ugyanolyan vagy, mint azok, akikre panaszkodsz.

2016. jan. 5. 20:26
 24/28 A kérdező kommentje:

Én nem abban mérem, hogy ki mennyire szereti az állatokat. Nem kell szeretni, ha tisztességgel bánik vele. Azt nem tűröm, ha bántalmaz egy állatot. Attól, hogy nem szereti, még lehet jó ember, a nem szeretés nem vonja maga után a bántalmazást is.

Fatojás... Az újszülött mióta nem ösztönlény agyas? Én nem égek, mert nekem van igazam :D

2016. jan. 5. 20:32
 25/28 anonim ***** válasza:
Azt nem írtad, hogy újszülöttre érted, te fatojás! :D
2016. jan. 5. 20:34
 26/28 anonim ***** válasza:

"Én nem abban mérem, hogy ki mennyire szereti az állatokat. Nem kell szeretni, ha tisztességgel bánik vele. Azt nem tűröm, ha bántalmaz egy állatot. Attól, hogy nem szereti, még lehet jó ember, a nem szeretés nem vonja maga után a bántalmazást is. "

Bocs, az utolsó bekezdésed akkor kicsit félreérhető volt.

Bevallom, én nem szeretem, ha bárki bánt bárkit, legyen az ember vagy állat.

Az ember, mint tömeg tényleg abszolút hajmeresztően viselkedik, viszont állatokkal (semmilyen fajjal) nem lehet összehasonlítani, mint ahogy a porcelánbögrét és a csavarhúzót sem szoktuk összehasonlítani egymással. Nincs semmi értelme.

2016. jan. 5. 20:52
 27/28 anonim ***** válasza:

"Miért tükrözi egy ember jellemét az, hogy nem szereti a gyerekeket?"

Szerintem ez baromság. Sokan azt gondolják, hogy a gyerek mindenre megoldás. Ha az lenne, akkor miért pont a gyerek megszületése környékén bomlanak fel a házasságok nagy része?

2016. jan. 6. 05:04
 28/28 A kérdező kommentje:

Midnight, learn to read plx.

"Szerintem tisztább a kutyák lelke mint az újszülötté."

Erről ennyit.

Én is azt veszem észre, manapság az a divat, hogy a 20 éves csajok hozzámennek egy 30 pluszos pasihoz, és gyereket szülnek neki. Az meg eltartja, a csajnak semmi munkai tapasztalata nincs, utána meg paráznak, hogy nincs miből megélni. Sok értelme van...

2016. jan. 6. 06:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!