Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak 2-3 óra múlva válaszol?
ne kérd számon, csak kérdezz rá, akár viccesen valahogy
amúgy lehet beszélget közben másokkal és őket izgalmasabbnak tartja és kb elfelejt visszaírni
én is beszélgetek egy csajjal és van h 1-2 óra múlva ír vissza, fogalmam sincs olyankor hova tűnik de biztos van vmi dolga mert általában hamar visszaír és nem foglalkozok vele.
De ha az lenne h minden egyes üzenetre órák után válaszol azért azt én se bírnám
Talán dolgozik, kajál, más dolga van....
Édes Istenem! Ez nem felnőtt, hanem dedó kategória.
Itt sokan szerintem nem értik a probléma lényegét. Itt a féjszen, vagy akármi más fasságon, olyan szinten mennek a kérdések, hogy "szia mizu", "mit ettél ma", "hogy dolgozol ma", stb. Ezek olyan kérdések, amikre lehet fél perc alatt válaszolni. Ergo, ha elolvassa, azonnal mehet is a válasz, kb. gondolkodás nélkül. És ezt mindenki tudja. Ha elolvasni van idő, akkor válaszolni is, nem filozófiai szintű kérdések ezek.
Aki érdekel, annak azonnal válaszolok.
Aki nem érdekel, azt vérmérséklettől függetlenül kezelem: a, egyáltalán nem válaszolok, b, majd később.
Persze, biztos van olyan, hogy a "szia mizura" alaposan megfontolt választ akarok adni, és töprengek rajta 3 óráig, de az azért elég ritka.
Na mindegy. Indítványozd, hogy beszélgessetek telefonon. Ha belemegy, érdekled, ha nem, akkor kuka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!