Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért csak 2-3 óra múlva...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak 2-3 óra múlva válaszol?

Figyelt kérdés
Kérdezget és keres engem, de amikor válaszolok neki, azonnal elolvassa viszont pár óra múlva válaszol. Pedig azóta volt már elérhető. Miért csinálja ezt?

#szerelem #pasi #randi. kapcsolat
2016. jan. 4. 21:03
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
1-2 nőn az évek során én is számon akartam kérni már ezt a dolgot, de végül nem volt rá szükség, mert hamar szétváltak útjaink. Szóval csak annyit mondhatok neked, hogy ez nem véletlen :)
2016. jan. 4. 21:52
 12/19 anonim ***** válasza:

ne kérd számon, csak kérdezz rá, akár viccesen valahogy

amúgy lehet beszélget közben másokkal és őket izgalmasabbnak tartja és kb elfelejt visszaírni

én is beszélgetek egy csajjal és van h 1-2 óra múlva ír vissza, fogalmam sincs olyankor hova tűnik de biztos van vmi dolga mert általában hamar visszaír és nem foglalkozok vele.

De ha az lenne h minden egyes üzenetre órák után válaszol azért azt én se bírnám

2016. jan. 4. 21:54
 13/19 anonim ***** válasza:
Én is utálom amikor rajtam kérik számon, én sem érek rá egész nap, most hogy letettem a jogsit intézem a dolgainkat, dolgozom és ott a háztartás, család. Ha ráérek, mindig visszaíok.
2016. jan. 4. 21:59
 14/19 anonim ***** válasza:
Taktikázik.De fura nekem ez az őszintétlenség egy kapcsolatban,ha engem érdekel valami akkor megkérdezem,ha nem lehet akkor az egy rossz kapcsolat.
2016. jan. 4. 22:06
 15/19 anonim ***** válasza:

Talán dolgozik, kajál, más dolga van....

Édes Istenem! Ez nem felnőtt, hanem dedó kategória.

2016. jan. 4. 22:49
 16/19 anonim ***** válasza:
Itt senkinek nincs más dolga, mint hülye üzenetekre válaszolni azonnal? :)
2016. jan. 4. 22:51
 17/19 anonim ***** válasza:

Itt sokan szerintem nem értik a probléma lényegét. Itt a féjszen, vagy akármi más fasságon, olyan szinten mennek a kérdések, hogy "szia mizu", "mit ettél ma", "hogy dolgozol ma", stb. Ezek olyan kérdések, amikre lehet fél perc alatt válaszolni. Ergo, ha elolvassa, azonnal mehet is a válasz, kb. gondolkodás nélkül. És ezt mindenki tudja. Ha elolvasni van idő, akkor válaszolni is, nem filozófiai szintű kérdések ezek.

Aki érdekel, annak azonnal válaszolok.

Aki nem érdekel, azt vérmérséklettől függetlenül kezelem: a, egyáltalán nem válaszolok, b, majd később.

Persze, biztos van olyan, hogy a "szia mizura" alaposan megfontolt választ akarok adni, és töprengek rajta 3 óráig, de az azért elég ritka.

Na mindegy. Indítványozd, hogy beszélgessetek telefonon. Ha belemegy, érdekled, ha nem, akkor kuka.

2016. jan. 4. 23:12
 18/19 anonim ***** válasza:
87%
Az ilyesmit én hamar megunom! Hidd el,akit igazán érdekelsz,azonnal válaszol.Még ha nem is tartalmasat,de válaszol 10-15percen belül.(kivéve ha úgy dolgozik,h a telefonjához sem érhet!)
2016. jan. 4. 23:12
 19/19 harkow válasza:
gondolkodik a valaszon.
2016. jan. 7. 02:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!