Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak 2-3 óra múlva válaszol?
Figyelt kérdés
Kérdezget és keres engem, de amikor válaszolok neki, azonnal elolvassa viszont pár óra múlva válaszol. Pedig azóta volt már elérhető. Miért csinálja ezt?2016. jan. 4. 21:03
1/19 anonim válasza:
Kérdezd meg tőle és 2-3 óra múlva megtudod.
2/19 anonim válasza:
Ha kérdezget, keres, semmi baj nincs. Elolvassa, de éppen nincs ideje válaszolni, mert éppen csinál valamit, ennyi.
3/19 A kérdező kommentje:
Nem, nem akarom, hogy azt gondolja, hogy zavar. Ezért vagyok kíváncsi a férfiak válaszára.
2016. jan. 4. 21:07
5/19 anonim válasza:
Nem tudom, nem ismerem őt.
Én akkor szoktam ezt csinálni, ha nincs kedvem válaszolgatni mert inkább érzem munkának/nyűgnek vagy pedig, ha nem érdekel a másik.
6/19 A kérdező kommentje:
Konkrétan teljesen mindegy mit írok. Persze, nem mindig csinálja ezt. De ír nekem, kérdez vagy képet küld én válaszolok. 1 percen belül el is olvassa, de választ csak 3 óra múlva kapok.
2016. jan. 4. 21:10
7/19 anonim válasza:
Kislány, az nem zavarás, ha felteszed neki érdeklődés szintjén, hogy hogyhogy nem tud azonnal válaszolni.
Ennyi, ezt nem kell túlbonyolítani.
Itt most egy csomó válaszlehetőséget fogsz kapni, de lehet, hogy egyik sem igaz arra a srácra. Egyszerűbb, ha megkérdezed.
8/19 anonim válasza:
Mert nem ér rá válaszolni? Elolvasni gyors eltudja, de a válaszadáshoz mindig több idő kell. Mellesleg senki sem halt még bele az egyenes kommunikációba, lefordítom: kérdezd meg, miért csinálja.
9/19 anonim válasza:
Örülj neki hogy leglább válaszol :)
10/19 anonim válasza:
Na engem a világból kergetnének ki, ha ezt valaki számon kérné tőlem.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!