Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mennyire számít az hogy hány éves a pasitok?
Figyelt kérdés
Ha egy idős a fiú veletek az a jobb vagy ha idősebb néhány évvel? Mik a korhatárok?2015. dec. 31. 14:51
4/9 anonim válasza:
Pár évvel idősebb legyen, de az sem baj, ha egyidős, ha komoly a gondolkodása.
5/9 anonim válasza:
Nekem azzal jött be, aki nálam pár évvel idősebb, kb. 1-6 év a pasi javára.
A nálam fiatalabbakra valahogy eleve öcsémként tekintek, az más, mint ahogy egy olyan férfira tekintek, akivel lehet párkapcsolat is.
6/9 anonim válasza:
Igazából a gondolkodásától függ. Lehet egy 20 éves srác komolyabb, mint egy 25-30 éves, de lehet egy 25 éves rettentően gyerekes.
Általában az idősebb pasik kicsit másabb felfogásúak, ezért erre szavazok
7/9 anonim válasza:
Legalább velem egyidős, maximum 5 évvel lehet idősebb nagyjából...
8/9 anonim válasza:
Én 25 vagyok, és egy 21 éves srác tetszik. Okos, értelmes pasi, nagyon jó meglátásai vannak, de néha ijesztően naív.
Szóval ma már a kor semmit nem jelent. Szerintem.
9/9 anonim válasza:
Egyértelműen idősebb legyen :)! De ha egyidős az sem baj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!