Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek számít hogy a pasitok hol lakik?
Figyelt kérdés
Gondolok most arra, hogy tanyán, falun, vagy városban? Nektek ez lényeges?2012. márc. 9. 17:58
2/9 anonim válasza:
olyan szinten számít, hogy elfogadható körülmények közt. egy tanya is lehet igényes, de városban is lehet putriban lakni.
4/9 anonim válasza:
Nem. De ha elmegyek hozzá, azért ne egy putrikuszlik fogadjon.
6/9 anonim válasza:
Nem a külsőségek érdekelnek. Teljesen mindegy, hogy hol lakik. Mondjuk jobb ha nem egy nagyvárosba. 19/L
7/9 A kérdező kommentje:
Értem ,persze ha meghivok valakit akkor nem putrirakásba hivom, bár ugye amugyis rendet kell tartani... igazábol nem is erre gondoltam, én ugy látom a lányokat h eléggé finnyásak.... nem vagyok paraszt meg ilyen nagy tanyasi , mert nem a világvégén lakom egy kinti házikoban.. csak ugye finnyásnak látom a lányokat, lehet h csak megjátszák , nem tudom, és nem akarok gusztustalan lenni, de ott lehet azért néha egy kis állatkaki, vagy egy olyan dolog ami nem nagy városban láthato hanem tanyán pl, vagy valami... h ez nem e elriogatja el öket.....
2012. márc. 9. 18:48
8/9 anonim válasza:
Hát...Nálam is hasonló a helyzet.Kijjebb lakok a várostól egy kis üdülőterületen,nem nagy szám a házunk...nincs kifestve a kert se nagy szám de nem putri belül nagyon szép.de mindig fosok hogy ha elhívom a barátnőm akkor mit fog szólni.De szerintem aki igazán szeret azt nem érdekli hogy hol laksz.:)
9/9 A kérdező kommentje:
énis igy vagyok, de hát igazad van ha tényleg szeret akkor nem ez érdekli..
2012. márc. 10. 15:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!