Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok szerelembe esni sose?
Szia!
Olvastam a kiírásodat s az el kell, hogy mondjam én nem vagyok pszichiáter s órabérem sincs, bármikor, bármennyit "meghallgatlak". Ehhez jó lenne egy kicsit jobban megismerni téged. Ne aggódj, ez a érzés még változhat, lehet az az alapvető probléma, hogy még nem jött el az igazi. Elképzelhető, hogy akiket TE szeretnél, ők nem szerelmesek beléd, illetve viszont. Az én helyzetem pedig éppen ellentétes, olyan szinte tudok kötődni, hogy olykor az elválás nemhogy fájdalmat, hanem inkább haragot vált ki belőlem, olyan emberré válok, amilyen tulajdonképpen nem vagyok. Ez sem sokkal jobb, sőt, ha mérhetetlenül szerelmes vagyok, akkor a féltékenység is erőt vesz rajtam, ami szintén rossz tanácsadó.
Akkor, várom, mit írsz s megpróbálom a problémádat elhárítani. Elképzelhető, hogy a genetika teszi ezt a nem túl erős kötődést a lányok iránt (feltéve, ha férfi vagy), vagy a múltadban ért valami olyan trauma, ami blokkolja az érzéseidet.
Jó éjt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!