Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sose leszek már szerelmes? N
2 éves kapcsolatom van. Minden ideális, a jelenlegi páromnál jobban senkit sem tudnék elképzelni a leendő gyermekeim apjának, olyan gondoskodó apuka típus, olyan igazi társ, akivel az ember el tudja képzelni, hogy leéljen egy életet. Viszont túl korán találkoztunk. Én 19 voltam, ő meg már 26.
Előtte pokolian szerelmes voltam egy srácba, ő is belém, olyan tiniszerelem, a tipikus pillangók-érzés, ilyet a párommal sose éreztem.
A szex sem az igazi vele,mert sok mindenre nem hajlandó (orált utálja, semmi spontaneitás...). A másik sráccal nem tudom, milyen lett volna, nem feküdtünk le.
Röviden, pokolian vágyom a szerelem érzésére, még mindig gyomorgörcsöm van, ha eszembe jut a másik srác, pedig 3 éve lassan. A páromnál jobb férjet viszont sose találnék.
Ilyenkor mi a megoldás?
Gyerekeken és esküvőn kéne járjon az eszem, hisz van hozzá egy tökéletes partnerem, de korainak érzem
21l
A szex az egyik lényeges alapköve egy kapcsolatnak. Ha ilyenekre nem hajlandó a párod és boldogtalan vagy mellette, akkor nem tökéletes. Próbáltál vele ezekről őszintén beszélni?
Képes lennél leélni így az egész életed, csak meg ő "apuka típus"? Közben meg boldogtalannak lenni?
Vagy másik szemszögből: miért nem hagyod, hogy a párod találjon magának egy olyan nőt, aki tényleg szeretni fogja és nem csak azért van vele, mert az esze azt diktálja, de közben a szíve nem? Mert te meg önző vagy nagyon, hogy így átvered...
A jelek szerint nem minden ideális, mert hiányérzeted van és a szexkultúrátok sem azonos. Ez pont elég ahhoz, hogy hosszú távon ne működjön.
Lehet, hogy tökéletes apuka lesz, de idővel csak vasárnapi apuka...
21 eves vagy, konyorgom, mi az, hogy hazassagon es gyerekeken kene gondolkodnod? Ekkora orbitalis baromsagot..
Egyertelmuen hianyerzeted van, nem vagytok egy hullamhosszon, a szex sem mukodik, nem vagy szerelmes.. Igy akarod leelni az eleted? Ennel jobb mar nem lesz, azt jobb, ha tudod. A gyerekeitek meg jol megszivjak, mert ne hidd, hogy nem fogjak erezni a feszultseget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!