Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Introvertált vs. Extrovertált...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Introvertált vs. Extrovertált ember?

Figyelt kérdés
Te melyik vagy? Befelé forduló személyiség vagy inkább kifelé forduló? És milyen emberrel jössz ki párkapcsolatban a legjobban?
2015. dec. 26. 00:37
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Én a kettő ötvözete vagyok és hozzám hasonlóval jövök ki legjobban.
2015. dec. 26. 11:39
 12/17 anonim ***** válasza:

Én szituáció függő hogy milyen vagyok, de olyan társaságban nagyonis extrovertált. Igazából csak családdal vagyok intro, nehezen jövök ki velük.

Kapcsolatra az extrovertáltakat kedvelem, de ismerek olyan introvertáltat aki kicsit kevesebbet beszél, de ettől még nagyon nyitott és nem unalmas. Most épp vele alakul kapcsolatom.

2015. dec. 26. 11:44
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon introvertált vagyok, de van extra- és introvertált barátom is; mindegyikkel más miatt jövök ki jól. A nagyon pörgős emberek hamar lefárasztanak, és néha kellemetlenül érzem magam ilyen emberek mellett, mert könnyen "unalmas" lehetek nekik. Viszont úgy vettem észre, hogy a megfelelően türelmes extrovertált mellett, aki "megvárja", míg elengedem magam, jobban érzem magam.
2015. dec. 26. 11:52
 14/17 anonim ***** válasza:

Introvertált.

Nem tudom, melyik fajtával jönnék ki jobban, mert eddig csak introvertáltba hajló barátnőim voltak, 2 fő. Egy extrovertált lehet elvégezné a kapcsolatépítés oroszlánrészét, de valószínűleg mással is, mert szüksége van rá, én meg 1v1 típusú vagyok, így nem biztos, hogy egyáltalán működne.

24/F

2015. dec. 26. 12:18
 15/17 anonim válasza:
elég durrva végletek, szerintem mindenkiben megvan a kettő, környezettől is függ. a kifelé forduló mbr is leht tisztában magával, a befeléforduló is lehet szórakoztató, aktív ember.szerintem ez teljesen mindegy,a kategórián belül is ellehet jutni az öngyilkosig, meg a hiperaktívig, n álltalánosítsunk
2015. dec. 26. 12:23
 16/17 anonim ***** válasza:
Introvertáltabb típus vagyok. Én mindkét fajta emberrel jól kijövök, ha nem szélsőségesen extro- vagy introvertált.
2015. dec. 26. 12:28
 17/17 anonim ***** válasza:

Erősen introvertált típus vagyok, csak akkor tudok feltöltődni, ha nyugodt környezetben vagyok, ahol nincsenek emberek, vagy olyanok vesznek körül, akikben megbízom. Ennek ellenére a legtöbb barátom extrovertált, sőt 1-2 még exhibicionista is :D Lehet azért ők a barátaim, mert kiegészítjük egymást. Még nem volt párom, ezért nem tudnám megmondani, kivel jönnék ki a legjobban. Számomra egy introvertált lány is tud olyan különleges lenni, mint egy extrovertált, nálam ez nem befolyásoló tényező. :)

22/F

2015. dec. 26. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!