Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagyta miattam a családját, de én nem ezt akartam. Mit tegyek?
Ez a kapcsolat nekem csak a testiségről szólt. Jól nézett ki nagyon, jó volt az ágyban is, de sosem akartam, hogy elhagyja a feleségét és a gyerekeit. Erre 2 hónapja megtette, de én azóta sem vagyok igazán boldog. De közben szeretek vele lenni, csak folyton arra gondolok, hogy hány lehetőséget szalasztok el miatta...
21/N
Nem kellett volna aláfeküdni és nem lenne ez a kényelmetlen szituáció.Ne kavarj már 20 éves fejjel családos emberrel...
Hagyd ott a francba ,megérdemli hogy végül koppanjon.
mit tudnál már csinálni???????
már nem mindegy ?
már a felesége és a gyereke sír eleget miattad!!!!
igazi rib.anc vagy! lehetőséget elszalasztani? téged csak ez izgat? szégyelld el magad mélységesen!
ha tudtad, hogy családja van és nem szégyelltél belemenni, akkor te egy igazán erkölcstelen valami lehetsz.
saját boldogságod a legfontosabb? és a gyerekei érzései?
jól meg kéne gyepálni az ilyen fejét, hogy térjen észhez..
Igen, a saját boldogságom fontosabb, mint ismeretleneké. Biztosan nem vagyok ezzel egyedül.
Miért én törődjek a gyerekei érzéseivel? Ő hagyta ott őket, nem én beszéltem rá.
Tipikus ribi szemlelet...
A sajat boldogsag a fontos,a tobbi le van szxva..
Ja ,te nem tartozol senkinek semmivel...
Itt Gyk n ez megy ,csak a tukorbe nem tudom az ilyenek h tudnak belenezni.
Gerinc is van a vilagon..
Ha nem volnanak ilyenek mint te,a sok nos pasi se tudna felrelepni...
Oket se vedem,de a nok se kulonbek...
Énis úgy vagyok vele h a lányom után a saját boldogságom a legfontossabb. Csak azt viszik akit lehet. A pasi megcsaló nagyobb hibás minta szerető!
Hozzáteszem nekem nem volt házas és kapcsolatban élő pasim!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!