Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon tanácstalan vagyok. Beleszerettem a munkatársamba, de neki családja van. Mihez kezdhetnék?
Figyelt kérdés
Vendéglátásban dolgozunk, egész nap együtt vagyunk. Mindig olyan jól elvagyunk és egyszer csak észrevettem magamon hogy reggel ő volt az első gondolatom hogy neki tetszeni fogok-e. És beleszerettem. Nagyon kedves, jószívű, vicces férfi.
Mindig segítőkész és aranyos velem.
De családja van. Fél éves gyereke és barátnője.
Nagyon hamar jött nekik a gyerek (fél év után), igazából soha nem mertem rákérdezni hogy csak becsúszott-e vagy tervezték.
Nap mint nap látom őt és egyre nehezebb.Most megkértem rá, hogy a lakásomba az egyik szobát fesse ki, kifizetem neki.
Remeg a gyomrom ha csak rá gondolok. A sírás kerülget ha a párja bejön az étterembe. Magamat se mondanám hú de csinosnak, de a barátnője nagyon kövér.
Mihez kezdjek?
2015. dec. 17. 17:40
31/31 anonim válasza:
A szerelem mindig egy baromi önző és kisajátitani akaró dolog,még jó, hogy ilyeneket ir a csaj, hogy sir, ha meglátja a másikkal a pasit. és nyilván produkálhat az élet olyan helyzetet, amikor ez a kisajátitó érzés ütközik a jozan ész és erkölcs elveivel. De az a szerelem is ugyanolyan önző, ami ki akarja sajátitani magának jogot, hogy na, ha már velem vagy x ideje, vagy akár már családot is alapitottál velem, akkor innentől kezdve te csak az enyém és a mienk vagy 60 évre. ez egy ideális világban működne, ahol mindenkinek csak egy szerelme van és életük végéig nem csalják meg a másikat gondolatban sem mással..ilyen világ nincs, bár szép lenne, ha lenne.ha már elmélkedünk : kérdés, hogy van-e joga mondjuk egy ilyen helyzetben az erkölcs elveit lobogtatva a saját igazunk bizonygatnunk, hogy márpedig te az enyém vagy, mert én már lefoglaltalak és még az etika is mellettem áll.igen, melletted áll az etika, de csak felhasználod a saját helyzeted és igazad bizonygatására. ezért kell jól meggondolni, hogy kivel alapitasz családot és mikor , és nem csak magadnak nagyon biztosnak lenni a dolgodban, de a másikban is nagyon biztosnak lenni. hogy - ha nem is egy életre, de legalább jó hosszú időre - tényleg, igazán valóban veled tervezi az életét. ehhez jó sok érzelmi intelligencia, élettapasztalat és önismeret kell, ami nem sok embernek van meg, ezért a sok válás és megcsalás.és ha ezek megvannak, még akkor sem lehetsz biztos benne, hogy nem irja felül az élet a számitásaid, de legalább egy jó kiindulási alap. egy gyereknek pedig szerintem sokkal inkább az a fontos, hogy apuka és anyuka hiteles ember legyen, bármikor tudjon rá számitani , sokat törődjön vele, és ha ezek megvannak,akkor akár az is áthidalható, hogy nincsenek együtt. ez még mindig sokkal jobb, mint egy rossz apa, aki velük él. lehet valaki akkor is jó apa, ha társnak nem volt az, vagy csak épp nem a megfelelő személyt választotta, forditva viszont nem igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!