Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nagyon tanácstalan vagyok....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon tanácstalan vagyok. Beleszerettem a munkatársamba, de neki családja van. Mihez kezdhetnék?

Figyelt kérdés

Vendéglátásban dolgozunk, egész nap együtt vagyunk. Mindig olyan jól elvagyunk és egyszer csak észrevettem magamon hogy reggel ő volt az első gondolatom hogy neki tetszeni fogok-e. És beleszerettem. Nagyon kedves, jószívű, vicces férfi.

Mindig segítőkész és aranyos velem.

De családja van. Fél éves gyereke és barátnője.

Nagyon hamar jött nekik a gyerek (fél év után), igazából soha nem mertem rákérdezni hogy csak becsúszott-e vagy tervezték.

Nap mint nap látom őt és egyre nehezebb.Most megkértem rá, hogy a lakásomba az egyik szobát fesse ki, kifizetem neki.

Remeg a gyomrom ha csak rá gondolok. A sírás kerülget ha a párja bejön az étterembe. Magamat se mondanám hú de csinosnak, de a barátnője nagyon kövér.

Mihez kezdjek?

2015. dec. 17. 17:40
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:

Igazából próbálkoztam már a tudtára adni a dolgot, közeledtem felé. De szerintem nem vette észre a dolgokat.

Sokszor van, hogy megsimogatja a hátam vagy ha megkérem akkor megnyomkodja.

Vagy ha mögöttem kell elmennie akkor megérint.

Nem tudom a kapcsolata kifejezetten milyen. Nem panaszkodik soha, ha bejön a barátnője akkor a szokásos puszinál nincs több.

Velünk munka után szinte soha nem jön el iszogatni.

2015. dec. 17. 19:14
 12/31 anonim ***** válasza:
100%
Tipikus peldaja annak, hogy a noknek, mindig az kell ami nem az ovek. Azert a pasit sem kell felteni. Cirogatja, meg fogdossa a munkahelyen. Szep uj vilag ez.
2015. dec. 17. 19:39
 13/31 anonim ***** válasza:
6%
Hát figyelj, mindenekelőtt azt kell megtudnod, hogy milyen a kapcsolata. Vagy beszélgetsz vele óvatosan erről vagy máshogy kiderited. Ennek a függvénye az összes többi, a legfontosabb tudnivaló ez lenne... Az általam felvázolt opcioknak azért jobban kedvezne, ha nem simogatna senkit, ha egyszer van valakije, és ha néha elmenne veletek inni, hivjátok el egyszer-kétszer, persze csak rövidebb időre, igy tudnál vele emberileg ismerkedni kicsit. De már ennél a lehetőségnél is ott van a háttérben az igazi gubanc, hogy apa. Mert a gyerekkel szemben unfair, ha sokáig kimarad (néha azért elmehet veletek 1-2 órára dumálni ) és ha összejönnétek egyszer, ezek mindig ott lennének, neked kell tudnod, hogy ezt birnád-e.
2015. dec. 17. 20:01
 14/31 anonim ***** válasza:
Ja, és miért nyomkodja a hátad ? Bakker, ne kérd meg erre és ő se nyomkodja. Emberileg ismerkedjetek és ne fizikálisan. Ne kérd ilyesmire, hanem gondold át a dolgot mindenki szemszőgéből és azt deritsd ki először is, hogy jó-e a kapcsolata.
2015. dec. 17. 20:03
 15/31 A kérdező kommentje:

Másnak is megnyomkodja a hátát ha megkéri, ez mondjuk nagyon zavar.

Iszogatni meg sajnos nem akar jönni.

Most a két ünnep között is rendezünk egy bulit, de ő nem jön.

2015. dec. 17. 20:14
 16/31 anonim ***** válasza:
100%

Vegyél erőt magadon, és irány külföld. Vagy nagyobb város. Elfelejted, közben gyűjtesz egy kis pénzt (külföldön biztos jobban keresnél és tudnál többet félre rakni), és lehet hogy még egy szuper barátot is találsz! Sok férfi kedves, vicces, rendes. De ahhoz hogy rendes férfit találj, neked is rendesnek kell lenned! Elcsábítani más nő barátját nagyon nem rendes dolog! Pláne ha hátrányból indul, mert duci és nemrég szült kismama! Nem utolsó sorban a gyereknek szüksége van az apukájára, és az apának a gyereke lesz mindig az első. Ha ennek ellenére ott hagyná a családját akkor az nem rendes pasi, hanem egy önző alak, amivel megint csak problémád lenne, mert mellőled is dobbantana amint jön egy jobb nő aki rá van kattanva!

Hallgass az eszedre, és legyél határozott, lépj ki ebből a kellemetlen helyzetből.

2015. dec. 17. 21:24
 17/31 anonim ***** válasza:
100%
Ne rúgj szét egy családot, inkább keres új munkát vagy költözz Budapestre esetleg külföldre! Hány éves vagy? Annak a gyereknek szüksége van az apjára és az anyjara. Hidd el nagyon sok a szabad, rendes pasi kinn akiknek biztos tetszenel! Kezdj problémamentes kapcsolatot!
2015. dec. 17. 21:42
 18/31 anonim ***** válasza:
100%

"Másnak is megnyomkodja a hátát ha megkéri, ez mondjuk nagyon zavar. "

Szóval féltékeny vagy egy nős pasira, akivel nincs is kapcsolatod?

2015. dec. 17. 21:56
 19/31 anonim ***** válasza:
100%

A bajod az hogy nincs pasid, és lehet hogy nem is nagyon volt!

"A vizbefúló a szalmaszálba is kapaszkodik!"

Ezt a szalmaszálat viszont ki kell hagynod!

Egyébként nem nehéz olyan gyermekes férfit találnod, aki bárkit megdug, mert meghízott a felesége, vagy a gyerektől nem tudnak egy jót kefélni, de csak egy numera leszel, és a többi megmasszírozott kolléganőd is!

Keress egy pasit magadnak!

Én úgy emlékszem, hogy az éttermekben akadt a csajoknak pasi bőven! (ha csak konyhalány volt, akor is) Persze a pincércsajoknak könnyebb!

A lelkiismereteddel el tudsz majd számolni, ha elmarod egy gyerek mellől az apját?

2015. dec. 17. 22:07
 20/31 anonim ***** válasza:
0%
annyit hozzátennék, mivel kapott jopár kissé vehemens kommentet, amelyek persze etikailag jogosak, de : senki nem irta még, hogy elég rossz lehet neki. azon agyalni, hogy mással van, aki érdekli. aki volt már ilyenben, tudja, hogy kegyetlen érzés. az érzések kialakulnak az emberben, arrol senki se tehet, csak a többiről, ha beáll pl. szeretőnek. és senkit nem ismerünk a történetből,emiatt jönnek a sztereotipiák is. lehet, hogy jó a kapcsolat és a nő megveszne, ha otthagynák a gyerekével. de az is lehet, hogy nem jo és egy zsémbes nő, nem szeretik a pasival egymást, csak összejött a gyerek.
2015. dec. 17. 22:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!