Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nagyon tanácstalan vagyok....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon tanácstalan vagyok. Beleszerettem a munkatársamba, de neki családja van. Mihez kezdhetnék?

Figyelt kérdés

Vendéglátásban dolgozunk, egész nap együtt vagyunk. Mindig olyan jól elvagyunk és egyszer csak észrevettem magamon hogy reggel ő volt az első gondolatom hogy neki tetszeni fogok-e. És beleszerettem. Nagyon kedves, jószívű, vicces férfi.

Mindig segítőkész és aranyos velem.

De családja van. Fél éves gyereke és barátnője.

Nagyon hamar jött nekik a gyerek (fél év után), igazából soha nem mertem rákérdezni hogy csak becsúszott-e vagy tervezték.

Nap mint nap látom őt és egyre nehezebb.Most megkértem rá, hogy a lakásomba az egyik szobát fesse ki, kifizetem neki.

Remeg a gyomrom ha csak rá gondolok. A sírás kerülget ha a párja bejön az étterembe. Magamat se mondanám hú de csinosnak, de a barátnője nagyon kövér.

Mihez kezdjek?

2015. dec. 17. 17:40
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:

Hát megkérdeztem tőle a gyerek témát.

Azt mondta, hogy tervezett volt a gyerekük.

Most nem tudom, így sokkal rosszabbul érzem magam.

2015. dec. 17. 22:30
 22/31 anonim ***** válasza:
36%
Fél éve szült az a nő, most pedig szoptat! Szoptatás alatt nem lehet fogyókúrázni, mert akkor elapad a tej, de ha azt abbahagyja, akkor majd visszafogy, emiatt ne aggódj. Bulizni nem jár az illető, mert nem veled/veletek akar lenni, hanem a társával és a kisbabával, ez sokat elmond arről, hogy mit jelentesz te neki. Am igen rosszul járnál, ha elcsábítanád is: gubbaszthatnál otthon egyedül minden hétvégén, amíg ő a gyerekével tölti az időt... de erre nem fog sor kerülni, egyszerűen esélyed nincs. Biztosan észrevette már, hogy viszket neked és ha erre nem reagált semmit, az egy nagyon sokatmondó válasz..
2015. dec. 18. 02:22
 23/31 anonim ***** válasza:
7%
Utolsó, te feltételezem, nő vagy.Hogy tud egy nő igy megnyilvánulni, hogy "viszket neked".. ? Egyébként a kérdés úgy szolt, hogy szerelmes , nem ugy, hogy szexkapcsolatban van. Ennyi utálkozo embert. Miért vetitik egyesek a saját bajuk meg komplexusaik vadidegenekbe anonim oldalakon.. Aztán ki tudja, lehet hogy te meg már csaltad meg a párod (jelzem, a kérdező nem jött össze az illetővel, csak feltett egy kérdést ), sokszor azok kárognak leghangosabban erkölcsről, akiknek a legkevesebb van.
2015. dec. 18. 03:45
 24/31 anonim ***** válasza:

Utolsó, én meg feltételezem neked nincs családod, de még párkapcsolatod sem nagyon.

A kérdező már arra is féltékeny, ha a kollégája máshoz is hozzányúl, valamint nem tetszik neki, hogy nem megy el meló után iszogatni velük, és az ünnepeket is inkább a családjával tölti, a próbálkozásai ellenére is. Ez sok mindent elárul róla.

Másrészt, hogy lehet azzal érvelni, hogy a barátnője kővér, ezért már neki mindent szabad? Jézusom.

Világ életemben undorodtam az olyan emberektől, mint a kérdező. Nekik a világon senki se szent, csak saját maguk.

2015. dec. 18. 11:41
 25/31 anonim ***** válasza:
10%

"Utolsó, én meg feltételezem neked nincs családod, de még párkapcsolatod sem nagyon.

Világ életemben undorodtam az olyan emberektől, mint a kérdező. Nekik a világon senki se szent, csak saját maguk."

Látod, pont erről beszéltek. Ugyan kicsoda neked a kérdező, hogy 10 sor leirása miatt utáld, mint a sz.rt és ugyan kicsoda neked az az ismeretlen nő, akinek a párja tetszik neki ? Egyiket se ismered,emiatt nem feltételezem (a "kedves" kommented miatt meg pláne nem), hogy puszta emberbaráti gesztusból, önzetlen női segitségnyujtási vágyból állsz amellé a nő mellé. Nyilván azért, mert belevetited, hogy mi lenne, ha te lennél az a nő és azt a tévképzetet, hogy ha ea kérdező egy galád, hitvány asszonyállat hogy merészeli elszeretni a kedves párod és legszivesebben kikaparánád emiatt a szemét... kb. ennyit jelent, amit irtál, főleg hogy csak mert én nem akarom kikaparni a kérdező szemét, abbol már rögtön az következik, hogy én nem vagyok kapcsolatban, sőt biztos én is a galád riherongyok táborát erősitem, akik mind a te általad birtokolt himet akarják elorozni előled... kb. ennyit gondolok és több más kommentelőről is.. egyébként kb minden harmadik nő ilyen, már megszoktam az évek alatt iskolában, munkahelyen, mindenhol..

2015. dec. 18. 12:10
 26/31 anonim ***** válasza:

Köszönjük szépen, hogy önként felvetted a Teréz anya szerepét. :)

Igen, elítélem az ilyen embereket, mint a kérdező. Mindegy, hogy nő vagy férfi, és nem, nincsenek ilyen örült gondoltaim, mint amit te felvázoltál.

Egyszerűen csak ismerem a másik oldalt,valamint a környezetemben rengeteg családot láttam szétmenni. Bocs, hogy nem tudom nyalni a kicsi s*ggét, és közben a buksiját simogatni. Felnőtt nő, tanuljon meg az érzelmeim uralkodni, és elengedni azt aki soha nem is volt az övé.

2015. dec. 18. 14:40
 27/31 anonim ***** válasza:

n*

Amúgy vicces, hogy ennyire magadra vetted az alábbi mondatom " én meg feltételezem neked nincs családod, de még párkapcsolatod sem nagyon ", de te meg nyugodtan feltételezheted másról, hogy egy erkölcstelen csaló. :DDD

-->"Aztán ki tudja, lehet hogy te meg már csaltad meg a párod (jelzem, a kérdező nem jött össze az illetővel, csak feltett egy kérdést ), sokszor azok kárognak leghangosabban erkölcsről, akiknek a legkevesebb van."

2015. dec. 18. 14:44
 28/31 anonim ***** válasza:

Korcs vilag nehogy mar eljussunk oda hogy dicserjuk es tapsolunk a hazassag szetkq keszulo not vagy ferfit??

Aki egy csaaldot szettipor az nem normalis es nem is lesz soha

2015. dec. 18. 16:48
 29/31 anonim ***** válasza:

Kérdező,

megértelek, szörnyű érzés szeretni valakit, akit nem szabad. De ez a TE problémád, nem az övék.

2015. dec. 18. 17:38
 30/31 anonim ***** válasza:
Nem vettem fel a Teréz anya szerepét, a véleményem irtam le. Én pl. nem tudok se utálatot, se szeretetet, se semmit érezni számomra vadidegen emberek iránt 5 mondat alapján, ráadásul ez egy arctalan ,anonim oldal. Senki nem kérdőjelezte meg, hogy etikailag problémás egy foglalt emberrel foglalkozni, sem azt, hogy a gyerek nem tehet semmiről és hogy az ideális családmodell apából és anyából áll, nem egy elhagyott anyukábol.De irta is most valamelyikőtök , hogy ismeri a másik oldalt, szóval nyilván elfogult afelé az oldal felé és a saját életét vetiti bele. A másik oldalt viszont nem ismered ebben sztoriban, sőt egyik oldalt sem és ez nem a te és az ismerőseid története, hanem az övék. Amugy továbbra sem történt semmi, egyelőre egy egyoldalú szerelemről vagy vonzódásról beszélünk, ami kegyetlen rossz tud lenni. Itéld el és utáld nyugodtan a kérdezőt, ha ettől neked jobb, ki tudja,lehet két év mulva te szeretsz bele egy foglalt emberbe - tudomásom szerint a szerelem nem ugy működik, hogy befolyásolod, hogy kibe essél bele. Más kérdés, hogy mit kezdsz ezzel a helyzettel.
2015. dec. 18. 21:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!