Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Milyen gyakori hogy valakinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen gyakori hogy valakinek fél év is kelljen hogy szerelmes legyen a párjába?

Figyelt kérdés
2015. dec. 17. 01:48
 1/3 anonim ***** válasza:
90%
Sokkal gyakoribb, hogy akkor lesz a párod, amikor már szerelmes vagy. Nemigen szokása embereknek més okból párt választani, leglábbis én nem szoktam, mert ez az egy motivációm van a párkapcsolat kialakítására, másmilyet nem simerek.
2015. dec. 17. 02:26
 2/3 anonim ***** válasza:

Fogalmam sincs,mennyire gyakori,viszont azt tudom,hogy a legutóbbi "párom",akit őszintén,teljes szívből szerettem,ő is ezt mondta nekem,aztán 3 hónap múlva egyetlen szó nélkül itthagyott,pedig nagyon jól megvoltunk,és mégis átvert!

A mai napig benne van a rossz kapcsolatában,és nőzik tovább,szédíti az olyan naiv nőket,mint én voltam,aztán amikor kezdene komolyra fordulni a dolog,szó nélkül lelép,folytatja a vadászatot,keresi az újat,aki elhiszi,hogy ő mennyire szeretne egy új,jó kapcsolatot,de a szerelemhez neki akár 6 hónap is kell,hogy kialakuljon,aztán jó esetben 3 hónap után lelép.

Mindenkivel ezt csinálta,előttem aki volt,meg akik utánam voltak.

De az 5 éve tartó rossz kapcsolata mégsem olyan rossz ezek szerint,mert mindig hazamegy,szóval...

Bárcsak előbb tudtam volna én is,hogy milyen életet él,nem kezdtem volna vele,csak az a baj,hogy 3 hónappal a szakításunk után derült fény ezekre a dolgokra,és én akkorra már 20 kg-ot lefogytam,mert belebetegedtem abba,hogy mennyire szerettem őt,és szó nélkül elhagyott!

Bárcsak előbb megtudtam volna mindent.

Szóval nagyon vigyázz,mert kamu duma is lehet.

2015. dec. 17. 03:55
 3/3 anonim ***** válasza:
2: Hogy derült ki pontosan?
2015. dec. 17. 03:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!