Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Arra vagyok kárhoztatva, hogy egyedül legyek?
Jesszus, emberek, attól, hogy vannak pasi haverjai attól még nem kéne féltékenynek lennie. Nőjjetek légyszi fel agyilag. Ha valakik egymást szeretik és megbíznak egymásban, akkor mire fel féltékenykedni?
Nekem is van egy-két pasi haverom, a párom mégse féltékeny rá, mert tudja, hogy csak őt szeretem, és más nem érdekel. De ehhez felnőtt gondolkodás szükségeltetik!!!
Páromnak is vannak csajhaverjai és.. mi van akkor, ez olyan nagy egetverő bűn? Miért kéne kisajátítanom, hogy csak a pasikkal haverkodjon? 100%-ban megbízom benne, és tervezzük hamarosan az esküvőt is.
Nem mindenkinek olyan szerencsétlen a párkapcsolati tapasztalata, mint pl. neked és sok mindenkinek.
Ugye tudod, hogy mindenki magából indul ki? :D Ezek szerint, akkor te így cselekednél, ahogy leírtad. De a te életedet lesz..rom.
Teljesen hidegen hagy a negativizmusod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!