Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Hogyan tovább? Mi lenne a megoldás? Minek keres? Mi ezzel a célja?
Ex barátnőm szeretné hogy barátok maradjunk.
Idő közben neki állítólag van valakije.
Miután szakított velem én kiléptem az életéből végleg.
Nem tartottam vele a kapcsolatot.
Majd pár hét múlva el kezdett keresni.
Hogy én fontos vagyok neki szeretné h barátok maradjunk.
Hiába mondtam h nekem nem megy mert szerelmes vagyok még belé.De ő azért is.Aztán jött olyan dolgokkal h hordja a karkötőt amit tőlem kapott.
Nagyon sokat szenvedtem és szenvedek miatta.
Olyan fájdalmakat okozott amin talán soha nem leszek igazán túl.Volt h beszéltünk párszót akkor jött a bajaival én meg hallgattam őt.Úgy érzem csak erre kellenék neki. Meg ha fontos lettem volna neki nem dob ki és meg hív a szalagavatójára. Úgy érzem mindig is szégyelt engem.Még mindig fontos nekem és szeretem.Nem tudom mit csináljak....
Azt csinàld,hogy mondd meg neki,hogy kidobott,nem kellettél neki,akkor viselkedjen is ennek megfelelően.
Mondd neki,hogy te szenvedsz és ne tépje fel a sebeidet,hagyjon tèged tovâbblèpni és hadd éld te is az életed,mert szeretnél majd esélyt egy ùj szerelemre.
Ha lennének emberi èrzèsei,tiszteletben tartanâ,hogy szenvedsz ès hagyna téged megnyugodni.
Ezt ezerszer el mondtam neki normálisan.
Akkor jött a karkötős dologgal.
Lehet erélyesebben kéne fellépnem de nem akarom őt meg bántani az ő szintjére le sülyedni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!