Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a megoldás, hogy könnyebb legyen?
Figyelt kérdés
két éve,hogy barátnőm szakított velem,mivel megunta a viselkedésemet,teljesen jogosan szakított. azóta volt nekem egy éves kapcsolatom,de a szakítás nem viselt meg annyira,mint akivel két éve voltam életem nagy szerelme volt úgy érzem. jószívű rendes lány,akit nem becsültem meg,rosszul bántam vele.. igen most megkapom majd,hogy megérdemlem stb.. de egyszerűen nem tudom őt elfelejteni szenvedek nélküle. hiába próbálom lefoglalni magam dolgozom bulizok kirándulok ismerkedek semmi nem pótolja a hiányát.. kilehet ezt valahova heverni? ma találtam egy képet róla gépemen nem is tudtam,hogy van még.. aztán ez se segített. ő jelentett nekem valamit az életben,senki és semmi más.2015. okt. 1. 16:31
1/2 anonim válasza:
Tanulópénz.Az ember a sírig tanul , te is tanultál az esetből.Nehezen fogod elfelejteni ha ennyire fontos volt neked.
2/2 A kérdező kommentje:
Igen az volt,amióta nincsen mellettem jöttem rá,hogy mennyit jelent ő nekem.. azóta már van neki valakije,egyszer próbáltam vele beszélni féléve,de hallani se akart rólam. annak örülök,hogy ha ő boldog.. csak nehéz ezt az egészet lezárnom,vagy kihevernem. hiába dolgozok meg csinálok olyan dolgokat,mint mások feleslegesnek érzem az egészet. ő nem csak egy lány volt.. nagyon sokan nem élhetik át azt amit én ő vele. egyikőnk se pénzes,viszont tiszta szerelem volt,örültünk a legkisebb dolgoknak is. ha csak láthattuk egymást. és azóta rengeteg lánnyal megismerkedtem,de azt érzem,hogy ezt amit ő vele már soha nem fogom megélni. hozzá hasonló lányt az életben nem találok.
2015. okt. 1. 16:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!