Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a meglátásotok erről a fura felállásról?
20 éves lány vagyok. Kapcsolatban vagyok, mindössze pár hónapja, ez az első kapcsolatom.
Mielőtt összejöttem volna a párommal, ismerkedtem egy fiúval, nagyon felkeltette az érdeklődésemet, és az övét én. Mi sosem találkoztunk élőben, ilyen-olyan oknál fogva, pedig kellett volna, főleg miattam nem találkoztunk. Hónapokig ment ez, aztán közben ő összejött egy lánnyal. Nem esett jó, de mire megtudtam hogy azért nem keres, mert időközben kapcsolatban van, már elkezdtem ismerkedni azzal a fiúval, aki momentán a párom.
Szóval az előző fiúval nagyon lezáratlan maradt, biztos ha valaha a jövőben mindketten szinglik leszünk, én neki szeretnék futni még egyszer, és azt hiszem biztos ő is. Nincs harag vele, semmi, egyszerűen csak félbe szakadt, mert mindketten találtunk mást.
Nem fantáziálok róla, nem jár a fejemben, de bánom hogy sosem láttam élőben, lehet egyáltalán be se jönnénk egymásnak, lehet zseniálisan működnénk. Olyan rossz hogy nem volt alkalom ezt kideríteni, ráadásul legszívesebben a falba verném a fejem, mert miattam. :P
A jelenlegi párommal mázlista vagyok, zseniális a srác, szeretem, és nagyon jó a kapcsolatunk. És nem azért jöttem össze vele, mert ha nincs ló, jó a szamár is, hanem azért, mert ugyanúgy, mint az előző, felkeltette az érdeklődésemet, csak aztán mi találkoztunk is élőben, és lám, született egy szuper kapcsolat.
És tényleg szerencsés vagyok vele, aranyos, humoros, okos, eminens, sportos fiú, nagyon jószándékú, teljesen az esetem belsőre is, külsőre is, nincs kb. semmi probléma köztünk, mert mindketten a másik dolgait tartjuk jócskán szem előtt. Szeretem, és érzem hogy mázlim van vele, valójában nem vagyok hozzászokva ekkora mázlikhoz, hálás vagyok a sorsnak, de ez az első kapcsolatom, olyan végtelenül hű de nagy szerelmet amúgy nem érzek, de szeretem, mondom.
Vajon mi várható a jövőben? Vajon az előző srácot nem zavarja hogy ilyen kurtán-furcsán lett vége?
Hát igazad van.
Kicsit az is benne volt, hogy aznap furán sikerült randink, de ma is láttam, és minden megszokottan remek volt.
De nem az hogy veszekedtünk volna, csak furán éreztem magam vele aznap, szokatlan volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!