Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ha egy nő aki nagyon bejön nektek, megmondja hogy belétek szeretett, az hogyan hat rátok?
Ha bejön nekem a csaj tetszik és vonzó akkor örülök mint majom a f**aszának, habár ilyen még nem volt.
Ha nem kellene a csaj akkor megsimogatnám a kis buksiját, hogy jól van aranyom inkább menj haza.
Nagyon örülök hogy ilyen válaszokat kaptam, hogy örülnétek, jól állnátok a dologhoz.
Lehet meg kéne mondanom egy bizonyos illetőnek, hogy szeretem... Ő már mondta többször, hogy bejövök neki, és nagyon jól vagyunk egymás társaságában. Egyszer felsorolta pá tulajdonságomat, amit bír, a külsőmre is többször tett megjegyzést, hogy elnyerte tetszését.
De eddig az tartott vissza, hogy ne egyoldalúak legyenek az érzéseim! Félek, ha ki is mondom hogy belé szerettem, megpecsételem, és tényleg reménytelenül belé szeretek, aztán a végén meg hoppon maradok, és kanalazhatom fel magamat a földről. Isten mentsen!! Egyszer történ ilyesmi, még egyszer nem akarok szenvedni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!