Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha van egy srác, aki nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha van egy srác, aki nagyon bejön, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szóval két és fél hónapig beszélgettünk, és háromszor találkoztunk, de a harmadik találkozó csak egy mozi volt, és utána meg így valahogy nem ment a kommunikáció, és érezhető volt sajnos nagyon, de ettől eltekintve mindig jól érzem magam, ha vele vagyok kontaktban és szerintem ő is. Na szóval, úgy köszönt el, hogy két puszit adott, és mondta, hogy majd még beszélünk. Ugye ez azt jelenti, hogy többet nem? Hogy felejtsem el, nem akarom zaklatni kelletlenül?
2015. okt. 31. 12:31
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát,jobban jársz,ha keresel mást.
2015. okt. 31. 12:37
 2/4 anonim ***** válasza:

???

3. találkozó után én már azt várnám, hogy a nő is mozduljon meg ha akar valamit.... ne csak én, ne csak én, ne csak én... , szóval usgyi neki, ez nem kelletlen zaklatás, nem mindent a férfinak kell csinálnia... 1 jó kapcsolathoz mind a 2 emberre szükség van

2015. okt. 31. 12:39
 3/4 A kérdező kommentje:
Hát nem mindent ő csinál, harmadik találkozóra én hívtam,
2015. okt. 31. 13:10
 4/4 anonim ***** válasza:

Először is ne a felnőtt párkapcsolatokhoz írd ezt a kérdést, mert felnőtteknél alapból nem merül fel ilyen kérdés.

Egyáltalán nem zavarod, ha egy srác nem akar kapcsolatot az nem hív el randira, a két puszi az meg normális köszönés még akkor is ha nem a pasid hanem csak egy barátod, egyszerűen beszari és nem mer komolyabban nyomulni rád, lehet hogy pont így gondolja ő is, ezért tedd meg te, smárold le vagy valami, tök mindegy hol vagy milyen helyzetben, hidd el örülni fog neki ^^ Mellesleg a srácoknál nem igazán van olyan hogy "tempó" ha te azt akarod akkor már a 3. vagy akár a 2. randin is mondhatod neki hogy le akarsz feküdni vele, ő ezt nem mondhatja mert srác. Ne feledd a tempót te diktálod, ha nem teszel semmit ős is rosszul jár :D.

2015. okt. 31. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!