Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha van egy srác, aki nagyon bejön, mit tegyek?
???
3. találkozó után én már azt várnám, hogy a nő is mozduljon meg ha akar valamit.... ne csak én, ne csak én, ne csak én... , szóval usgyi neki, ez nem kelletlen zaklatás, nem mindent a férfinak kell csinálnia... 1 jó kapcsolathoz mind a 2 emberre szükség van
Először is ne a felnőtt párkapcsolatokhoz írd ezt a kérdést, mert felnőtteknél alapból nem merül fel ilyen kérdés.
Egyáltalán nem zavarod, ha egy srác nem akar kapcsolatot az nem hív el randira, a két puszi az meg normális köszönés még akkor is ha nem a pasid hanem csak egy barátod, egyszerűen beszari és nem mer komolyabban nyomulni rád, lehet hogy pont így gondolja ő is, ezért tedd meg te, smárold le vagy valami, tök mindegy hol vagy milyen helyzetben, hidd el örülni fog neki ^^ Mellesleg a srácoknál nem igazán van olyan hogy "tempó" ha te azt akarod akkor már a 3. vagy akár a 2. randin is mondhatod neki hogy le akarsz feküdni vele, ő ezt nem mondhatja mert srác. Ne feledd a tempót te diktálod, ha nem teszel semmit ős is rosszul jár :D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!