Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Bejön egy srác. Mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejön egy srác. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Ràmírt egy sràc.. Elejèvel nem jött be és megmondtam neki, hogy nekem màs tetszik. De ezután is írtunk.. Véletlenül talàlkoztunk ès jól elbeszèlgettünk ès attól kezdve bejön. A talàlkozàs utàn azt írta, hogy szèp vagyok, és tiszta kedves volt.Születèsnapomra küldött egy dalt. Ez pàr napja volt ès azóta kevesebbet írunk és attól fèlek, hogy elvesztem. Szertintetek van még esèlyem?

2014. ápr. 14. 22:00
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem már semmi esélyed sincs, felejtsd el.
2014. ápr. 14. 22:03
 2/7 anonim ***** válasza:
Elveszteted.
2014. ápr. 14. 22:06
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
2014. ápr. 14. 22:09
 4/7 adriennurge válasza:
De miert gondoljatok?
2014. ápr. 14. 22:11
 5/7 anonim ***** válasza:
Ez elvi kérdés.. Mivel nem hiszem, hogy annyira jelezte azt ,hogy tetszik neki amit küldött. Így a fiú vette az adást el kezdett tűnni a homályba!
2014. ápr. 14. 22:14
 6/7 anonim ***** válasza:
Nyílván nem vagy közömbös a számára,hiszen akkor nem írt volna rád,nem lepett volna meg szülinapodon..csak mivel az elején azt mondtad neki,hogy neked más tetszik,lehet úgy gondolja,hogy nincs esélye nálad.Szerintem próbáld meg a tudtára adni,hogy már máshogy érzel..beszéljétek meg ezt a dolgot.Szerintem van rá esélyed,hogy összejön a dolog..
2014. ápr. 14. 22:15
 7/7 anonim ***** válasza:
hozz egy sört!
2014. ápr. 14. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!