Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajoknak bejön, ha egy srác "spontán" megmondja, hogy mit akar?
Nem arra cálzok hogy: Szia! Jössz dugni?
Hanem arra, hogy pl. jön szembe egy jó csaj, (nem ismerem): -Szia van barátod? (kérdem én)
-Nincs.(mondjuk ezt válaszolja)
-Most már van! (mondom én)
Érdemes-e így ismerkedni, vagy a csajoknak ez nem igazán jön be?
En biztos szembe rohognelek, jol esne a poenod:) nekem bejonne...HA ha peldaul nem lenne baratom...
de azert gondolj arra nem mindenkinek jon be egy ilyen ramenos pasi:) nekem bejonne, viszont embere valogatja...ha a baratom nem lett volna hozzad hasonlo biztosan nem lennenk egyutt:P sok sikert neked
:):):) én is röhögnék.. de nagyot! csak arra lennék kíváncsi, ezek után hogy folytatnád:)
engem egyszer nagyon szerencsétlenül szólítottak le és nem érzetem jól magamat és megkérdezetm tőlew, hogy "muszáj beszélgetnünk?" egyből elment:D én így koptatnálak le, ha nem tetszene a folytatásod.. bevált:)
A csajoknak bejön a jó humor. Így, ha bírod a visszautasítást, meg a továbbiakban is laza és vicces vagy (nem bunkó!), akkor ez működhet.
Sok sikert!
Hello.
Az elképzelhető, hogy egy lány nyitott arra, hogy megismerkedjen vkivel, akit szimpatikusnak talál.
A fent lefestett párbeszédben a "Most már van!" megállapítás a teljesen alaptalan, és agyonüt minden jó kezdést...
Lehet találkozni kedves lányokkal, ezt tudatni velük, beszélgetni, és a folytatásban majd eldől lesz-e valami.
Hát ez poén.Én így jöttem össze a barátommal. :D
Először azt hittem hogy csak viccel de aztán kmoly dolog lett belőle
hehe:P ez jó.. de egy vad idegennel biztos nem járnék...
Inkább először hívd meg egy italra. aztán hazakísérheted:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!