Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek ilyen esetekben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ilyen esetekben is el lehet mondani hogy szeretem, vagy ilyenkor "tűrni kell"?

Figyelt kérdés

Ha tegyük fel valaki olyanba szeretek bele,akibe nem kellene.

Ez alapvetően azt mutatja hogy nem kell elmondani.

És,ha már sokat sírtam miatta,bizonyos dolgokkal sokszor megsért (mert nem tudja h szeretem),már majdnem elsírom magam előtte?Szóval,hasokat "szenvedek" miatta,akkor se mondjam el,mert nem kellett volna beleszeretnem,vagy mondjam el hogy meg tudjak könnyebbülni?Mit gondoltok,ilyenkor tilos elmondani,vagy jobb ha mégis tudja az illető,és hátha kevésbé szenvedek utána?

2015. dec. 7. 19:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Azt írtad, még muszály vele tartanod a kapcsolatot, tehát akkor egy idő után meg fog szakadni. Erre én azt mondanám, hogy mondd el, mert nincs veszteni valód. Ha meg nem jön össze, könnyebb lesz elfelejteni, mert már nem találkoztok.

Még az is meglehet, hogy ő is táplál érzéseket irántad, csak ő is félénk (írtad is, hogy bókol). Egyébként nem láttál jeleket, ami arra utalna, hogy bejössz neki?

Szerintem ez nem erkölcstelen, mert ha szereti a párját, akkor úgyis elutasít. (Ha meg rossz a kapcsolat, akkor előbb-utóbb úgyis szétmennek és lehet, te lehetnél a párja.)

Nem akarlak a kapcsolat szétrobbantására biztatni, de azért még néhány fontos szempont:

Mennyire lehet komoly a kapcsolata? Lehet, hogy a párja nem is érdemli meg, csak valami miatt együtt vannak (lehet, hogy anyagi okok miatt nem szakított még a párjával, mert nem tudna függetlenedni).

Egyébként el mernéd neki mondani, hogy szerelmes vagy belé?

2016. jan. 14. 22:38
 12/13 anonim ***** válasza:
Te vagy a fiú ? :D
2016. jan. 15. 09:39
 13/13 A kérdező kommentje:

Én vagyok a lány :)

Miből gondoltad hogy én lennék a fiú? :D

2016. jan. 15. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!